وی افزود: آقای درخشانی یکی از نویسندگان بزرگ کشوری ما است که واقعاً قدر ایشان شناخته نشده است زیرا ایشان روحیهای افتاده دارند و همین باعث شده کمتر شناخته شوند.
جوادیانزاده تصریح کرد: ما اگر امروز داعیه این را داریم که میخواهیم در برابر تهاجمات تمدنی و فرهنگی دیگران مقابله کنیم باید فرهنگمان دارای برجستگیهای لازم باشد که در این راستا نویسندگان، برجستگیهای تمدنی جوامع هستند.
وی گفت: جامعهای که قدر نویسندگان را نداند و حتی نویسنده نداشته باشد، مانند سطح مسطح است که به راحتی روی آن نوشته و فشار آورده میشود.
جوادیانزاده بیان کرد: دکتر گلشن نیز فردی است که 70 جلد کتاب زبان انگلیسی را تالیف کرده و هر فردی که در استان یزد با این زبان آشنایی دارد از نام این نویسنده و تالیفات وی استفاده کرده است.
وی ادامه داد: فردی که 70 جلد کتاب تالیف کرده باشد، بسیار به وی ارج نهاده میشود اما متاسفانه ما در این زمینه کم کار کردهایم.
کمال دهقانی فیروزآبادی، نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم گفت: ما در شهرستان تفت شاهد حضور نخبگان و نویسندگانی همچون زرویی نصرآباد، درخشانی و گلشنها هستیم که نشان از ظرفیت این شهرستان است و باید به بهترین نحو از آنها استفاده کنیم.
وی افزود: درخشانی قریب به چهل سال برای مردم خود صرف نویسندگی کرده است و در حوزههای کودک و نوجوان عمر خود را گذاشته است.
هادی حکیمیان، نویسنده یزدی نیز در این مراسم گفت: یزد یکی از شهرهایی است که ما در آن مدرس داستاننویسی داریم و مشکلی در این زمینه نداریم زیرا افرادی همچون استاد درخشان در این راه عمر خود را صرف کردهاند.
حکیمیان گفت: بسیاری از داستانهای استاد درخشان قابلیت فیلمنامه و سریال دارد که امیدواریم مردم و مسئولان و به خصوص جوانان از حضور وی استفاده کنند و فن داستان نویسی را از ایشان یاد بگیرند.
وی ادامه داد: استاد درخشان هیچگاه زیست بوم خود را فراموش نکردند و تمامی داستانهای خود را از شهر خود مطرح کرده اند که باعث ماندگاری مردم و شهرستان تفت شده است.
در پایان این مراسم نیز از محمد گلشن به عنوان مترجم و نویسنده زبان انگلیسی و مجید درخشانی به عنوان نویسنده ادبیات داستانی تجلیل و قدردانی شد.
یادآور میشود این مراسم به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تفت و موسسه فرهنگی هنری رویش سبز یزد برگزار شد.
نظر شما