الکساندر آلتر یکی از مسئولان پنگوئن میگوید این کتابها دارای ابعاد بسیار کوچکی هستند و به خاطر نازک بودن کاغذ آنها دارای وزن کمی هستند تا خواننده تنها با یک دست آنها را گرفته و داستان خود را مطالعه کند.
الکساندر آلتر یکی از مسئولان پنگوئن میگوید این کتابها دارای ابعاد بسیار کوچکی هستند و به خاطر نازک بودن کاغذ آنها دارای وزن کمی هستند تا خواننده تنها با یک دست آنها را گرفته و داستان خود را مطالعه کند. البته فونت و ابعاد کلمات نیز بالطبع در این کتابها کوچکتر از انواع معمولی است ولی ظاهراً استقبال از آنها نشان میدهد مردم گاهی اوقات دوست دارند به جای تلفن همراه خود کتاب واقعی در دست بگیرند.
چند ناشر دیگر آمریکایی مثل بلاکباستر نیز وارد این حوزه شدهاند و در حال چاپ این کتابهای کوچک یا کوتوله هستند و به نظر میرسد هر روز درخواست برای خرید این نوع ابعاد کتاب رمان یا داستان در حال افزایش است. انتشارات بلاکباستر هم اکنون مجموعهای از رمانهای جان گرین را در این ابعاد در دست چاپ دارد و گفته میشود دیگر نویسندگان نیز به زودی به این حوزه وارد خواهند شد.
البته موضوع کتابهای گرین که بیشتر درباره نوجوانان مینویسد در نوع خود جذاب است چون نوجوانان قشری هستند که با تلفن همراه مانوس هستند و این اقدام انتشارات نوعی خبر از آینده صنعت چاپ کتاب و به خصوص کتابهای رمان است. کسانی که قبل از این عادت داشتند با نگاه کردن به صفحات تلفن همراه به خواب بروند حالا میتوانند کتاب بخوانند و بخوابند.
روزنامه تایمز در مقالهای که چند هفته پیش منتشر کرد آماری از افزایش این کتابها در بین نوجوانان و جوانان ارائه کرد و نوشت: در این سالها با پدیده کتاب های کوتوله روبرو هستیم و انتظار میرود در آینده بتوانیم این کتابها را حتی در فروشگاه ها و سوپرمارکتها نیز پیدا کنیم. هرچند به نظر میرسد در حال حاضر این کتابها نوعی ابزار تزئینی باشند ولی شاید آینده صنعت کتاب را از همین حالا باید در این کتاب ها جستجو کرد.
نظر شما