رئیس بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در حاشیه نشست خبری این نمایشگاه، با اشاره به لزوم نظارت جدی بر عرضه کتاب در این دوره از نمایشگاه، بیان کرد: نظارت جدی صورت میگیرد تا کتابهایی که از نظر موضوعی و مفهومی هیچ ارتباطی با حوزه فرهنگ دینی و قرآن و عترت ندارند در نمایشگاه عرضه نشوند.
وی با اشاره به اینکه جهتدهی به جریان تولید آثار و محصولات قرآن و عترت از اهداف این دوره از نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم است، ادامه داد: اما باید عرضه کتابهای حوزه فرهنگ دینی و آثار قرآنی و بهویژه ادعیه ماثوره که با سند معتبر از ائمه معصوم (ع) روایت شده را توسعه دهیم. اینگونه آثار یا تفسیر قرآن هستند یا برداشتهای غیرمستقیم از مفاهیم قرآنی. در عرضه این آثار در نمایشگاه قرآن، چندان سختگیری نمیکنیم، چراکه برخی از دعاها و زیارتها را برداشتهایی از قرآن میدانیم. برخی آثار روایی هم اینگونه هستند.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار کرد: پیوندی که بین مفاهیم نهجالبلاغه با قرآن کریم، هرگز قابل انکار نیست. حتما بر کلمه قرآن کریم در عنوان آثاری که بناست در نمایشگاه عرضه شود، تاکید نمیکنیم بلکه منظور قرآن کریم با همه لوازم و ملحقات همچون مفاهیم، تفاسیر و برداشتهای مستقیم و غیرمستقیم است که همه در دسته فرهنگ دینی جای میگیرند.
نظر شما