محمدرضا حاتمی؛ عضو شورای برنامهریزی و اجرایی صنفی سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با اشاره به پنجمین نشست این شورا در روز گذشته (دوشنبه نهم بهمن) گفت: با جمعآوری نظرات و پیشنهادات تشکلهای صنفی نشر درباره برنامهها و همکاری در برگزاری بخشهای مختلف نمایشگاه کتاب، شنبه ۱۴ بهمن اسامی مدیران کمیتههای سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران اعلام میشود.
وی ادامه داد: این نشست با اعلام قبلی و توافق هفت نفر عضو شورا برای دوشنبه ۹ بهمن برنامهریزی شده بود و با وجود عدم حضور نمایندگان آشنا جلسه شورای برنامهریزی برگزار شد.
حاتمی با اشاره به تصمیمات این شورا توضیح داد: با توجه به اینکه در آخرین اطلاعیه شورا اعلام شده بود که دهم بهمن ماه آخرین فرصت ارایه برنامههای تشکلهای نشر به شورا است، تصمیم گرفته شد که آخرین تصمیمات برای ارایه به معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه به روز شنبه ۱۴ بهمن ماه موکول شود.
وی با بیان اینکه از روز چهارشنبه ۱۱ بهمن بررسی برنامههای تشکلهای صنفی آغاز میشود، گفت: در این زمینه تعدادی از اعضای صنف که میتوانستند در پذیرش مسوولیت کمیتهها و مسایل مختلف دیگر با شورا همکاری داشته باشند، پروندههای خود را ارسال کردند که تعدادی از آنها در این نشست بررسی اولیه شد.
عضو شورای برنامهریزی و اجرایی صنفی سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، افزود: از همکاران اتحادیه آشنا نیز میخواهیم طبق روال گذشته در شورا حضور داشته باشند.
وی تاکید کرد: باید قبول کنیم که جمعی برای بحث و بررسی برنامههای سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب انتخاب شدهاند که باید فعالیتهای آنها خروجی داشته باشد و نباید کارها به گونهای باشد که معنا و مفهوم شورای برنامهریزی صنفی از بین برود.
حاتمی با بیان اینکه ۷۷ درصد کتابهای کشور توسط اعضای اتحادیه ناشران تهران تولید میشود یادآور شد: ۲۳ درصد کتابهای دیگر ناشران توسط اتحادیه آشنا تولید میشود و اگر فرض کنیم که این اتحادیه نماینده تمام ناشران شهرستانی است درصد کمی را شامل میشود.
به گفته وي، اعتقاد ما اما به درصدها نیست، بلکه معتقد هستیم باید روی نتیجه نهایی کار توافق داشته باشیم و نباید به گونهای باشد که هر سال این موضوعات رخ دهد.
نظر شما