چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۹
​تلفن‌همراه ما را از ادبیات و کتاب دور کرده است

فرهروز قهرمانی مدیر انجمن امداد بیماران سرطانی ایران معتقد است که تلفن همراه، جامعه را از ادبیات و کتاب دور کرده است.

فرهروز قهرمانی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، اظهار کرد:‌ ما معمولاً در تمام نمایشگاه‌ها حضور داریم؛ مخصوصاً نمایشگاه‌هایی مانند کتاب که پرمخاطب هستند. بنابراین امسال هم مانند سال‌های گذشته در نمایشگاه حضور پیدا کردیم تا بیماری‌های مختلف سرطانی را به مردم معرفی کنیم و از افزایش چنین بیماری‌هایی در جامعه جلوگیری کنیم.
 
وی ادامه داد:‌ ما از طریق نشر آویشن که زیر مجموعه انجمن است در نمایشگاه حاضر شدیم و تمام خریدهای مردم از این نشر به حساب انجمن ریخته خواهد شد تا خرج بیماران سرطانی شود. متاسفانه وسیله‌ای به نام تلفن همراه اختراع شده و مردم فکر می‌کنند تمام وقت آزادشان را باید با آن بگذرانند؛ در صورتی که ما باید شرایطی را فراهم کنیم که چشم کودکانمان با متن و ذهن آن‌ها با ادبیات کهن آشنا شود تا بتوانند مخاطب جدی کتاب شوند.

این مدیر فرهنگی با اشاره به دور شدن جوانان از کتاب و کتابخوانی گفت: تلفن همراه باعث دور شدن جوانان از ادبیات و کتاب شده است و جوانان در حال یادگیری مطالب بدون منبع هستند و کوچک‌ترین متنی که آنها را سرذوق آورد را بین خود به اشتراک می‌گذارند. از طرفی اطلاعات علمی نادرستی درباره بیماری‌ها و راه‌های درمان آن در بین مردم رواج پیدا کرده است و همین موضوع ما را مجاب کرد که تا به صورت جدی در نمایشگاه کتاب تهران حضور داشته باشیم.
 
وی با اشاره به نحوه فعالیش اظهار کرد: قیمت کتاب‌های بخش سرطانی ما از 500 تومان تا 1500 تومان است تا مخاطبان بتوانند به راحتی آن‌ها را تهیه کنند. همچنین کتاب‌های ادبیات ما از 1000 تومان تا 11 هزار تومان فروخته می‌شود؛ چراکه هدف ما این است که کتاب‌ها را با کمترین قیمت به دست مخاطب برسانیم و می‌توانم این تضمین را بدهم که هیچ غرفه‌ای کتاب‌هایش را با این قیمت در نمایشگاه عرضه نمی‌کند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها