شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۰
روایتی پر پیچ و خم از «ماراتن مذکرات هسته‌ای»

کتاب «ماراتن مذکرات هسته‌ای» به همراه دو اثر «اندیشه سیاسی اسلام در سده‌های جدید» و «اندیشه سیاسی اسلام در سده‌های میانه» هر دو تالیف اروین جی.روزنتال با ترجمه دکتر علی اردستانی از سوی نشر قومس ارائه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، کتاب «ماراتن مذکرات هسته‌ای» تالیف مشترک نادر انتصار و کاوه افراسیابی با ترجمه سعید جعفری و روح‌الله فقیهی یکی از کتاب‌های قابل‌ توجه نشر قومس است. همچنین دو اثر «اندیشه سیاسی اسلام در سده‌های جدید» و «اندیشه سیاسی اسلام در سده‌های میانه» هر دو تالیف اروین جی.روزنتال با ترجمه دکتر علی اردستانی است که در ویترین این نشر قرار گرفته است.

«ماراتن مذکرات هسته‌ای» روایتی است نزدیک به بیش از یک دهه مذاکرات هسته‌ای ایران. روندی پر پیچ و خم که افراد و شخصیت‌های مختلفی را در خود دیده است. در این کتاب با اشاره به پیشینه برنامه هسته‌ای ایران و تک‌تک ادوار مذاکرات، تلاش شده جدا از نگاه تاریخی-توصیفی، برداشتی حقوقی و استراتژیک از برنامه هسته‌ای ایران و مذاکرات ۵+۱ با ایران تا زمان دستیابی به توافق برجام ارائه شود.

اسلام در قاب اندیشه میانه و جدید
 «اندیشه سیاسی اسلام در سده‌های جدید» تالیف اروین جی.روزنتال ترجمه دکتر علی اردستانی از سوی نشر قومس به چاپ رسید.

در این کتاب نویسنده به بررسی اندیشه سیاسی اسلام در دوران معاصر و نسبت آن با اندیشه سیاسی کلاسیک در اسلام می‌پردازد. به اعتقاد پروفسور روزنتال، اسلام معاصر دچار بحران معنوی و فکری است و این امر ریشه در فلسفه سیاسی غرب و سلطه غرب بر جهان اسلام دارد. او می‌کوشد در کتاب حاضر نشان دهد که چگونه اسلام موقعیت کلاسیک خود را در کشورهای اسلامی از دست داده است. او ریشه شکل‌گیری ناسیونالیسم را در این کشورها در از دست رفتن همین جایگاه و موقعیت می‌داند که وضعیت پیچیده و آشفته‌ای را به وجود آورده است.

همچنین کتاب «اندیشه سیاسی اسلام در سده‌های میانه» اثر اروین جی. روزنتال، ترجمه دکتر علی اردستانی با ویراست جدید به چاپ سوم رسید. مولف در این کتاب برای نخستین‌بار به طبقه‌بندی اندیشه سیاسی در جهان اسلام پرداخت و آن را به سه دسته تقسیم کرد: شریعت‌نامه نویسی،سیاست‌نامه‌نویسی و فلسفه سیاسی. با وجود برخی انتقادها این چارچوب تحلیلی همچنان اهمیت خود را حفظ کرده است.

این کتاب به دو بخش کلی تقسیم می‌شود و نویسنده می‌کوشد نشان دهد که اندیشه فیلسوفان یونان و میراث افلاطون با تعدیل و انتقال از معانی اولیه و امتزاج با آموزه‌های شریعت در جهان اسلام رشد کرد و چارچوب جدیدی از فلسفه حکومت و سیاست را برای مسلمانان به دست داد. در بخش اول نظرات ماوردی، غزالی، ابن جماعه، ابن‌تیمیه و ابن‌خلدون درباره خلافت و حکومت و دولت بررسی می‌شود. در بخش دوم اندیشه‌های فارابی، ابن سینا، ابن‌باجه، ابن رشد و دوانی در ترسیم جامعه سیاسی و حکومت و فلسفه سیاسی اسلامی به همراه مراحل و تحولات و ادوار اوج و سقوط این نظریه‌ها ارائه می‌شود.

کتاب‌های «ماراتن مذکرات هسته‌ای» تالیف مشترک نادر انتصار و کاوه افراسیابی و مترجمان سعید جعفری و روح الله فقیهی، «اندیشه سیاسی اسلام در سده‌های جدید» و «اندیشه سیاسی اسلام در سده‌های میانه» تالیف اروین جی.روزنتال با ترجمه دکتر علی اردستانی در نشر قومس واقع در سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شهر آفتاب،سالنA۳، راهرو ۶، غرفه ۲ به فروش می‌رسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها