چهارشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۱:۲۰
اختصاص 20 ميليارد ريال اعتبار براي تكميل كتابخانه مركزي همدان

به دنبال سفرهاي استاني هيات دولت به استان همدان، 20 ميليارد ريال اعتبار در دو سال اخير به پروژه كتابخانه مركزي استان اختصاص يافت. 70 درصد از عمليات ساخت اين كتابخانه انجام شده و پيش‌بيني مي‌شود تا زمان برپايي هفته كتاب امسال، افتتاح شود.\

فاضل عبادي مديركل امور كتابخانه‌هاي استان همدان، با اعلام اين خبر به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) ، زيربناي اين كتابخانه را هفت هزار و 500 متر مربع عنوان كرد و افزود: سال شروع اين پروژه سال 1377 بوده كه به تاخير افتاد.

وي ادامه داد: بر اساس مصوبه هيات وزيران در سفر دكتر احمدي نژاد، رياست محترم جمهوري به استان همدان،‌ تامين تجهيزات كتابخانه بر عهده اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان خواهد بود و تا پايان شهريور ماه محوطه سازي آن انجام مي‌شود.

به گفته وي، كتابخانه مركزي همدان در زميني به وسعت هشت هزار متر مربع در تپه مصلا واقع است. اين كتابخانه با احتساب همكف، در مجموع چهار طبقه دارد. طبقه همكف به فروشگاه، نمايشگاه كتاب و بوفه اختصاص يافته است.بخشهاي رايانه، آموزش و دريافت كتاب از جمله قسمت‌هاي اصلي طبقه اول هستند. 

طبقه دوم نيز به بخش اداري و پژوهشي و دفتر رياست و معاونت اختصاص يافته و طبقه سوم سالن اصلي براي بخش مرجع، نشريات و فهرست نويسي و ... در نظر گرفته شده است.

وي همچنين خبر داد كه در هفته امسال، كتابخانه روستايي«تجر» از توابع ملاير افتتاح مي‌شود. اين كتابخانه توسط بخشداري ساخته و هزينه تجهيز آن به مبلغ 500 ميليون ريال از محل اعتبار استاني پرداخت شد. 

مدير كل امور كتابخانه‌هاي عمومي استان همدان همچنين از اقدام دكتر بهروز مرادي، استاندار همدان در اختصاص دو درصد از بودجه عمراني سال جاري استان به كتابخانه‌ها و نيز درنظر گرفتن 5/12 درصد اعتبارهاي بخش فرهنگ به توسعه كتابخانه‌هاي عمومي قدرداني كرد.

دسترسي مستقيم به مجموعه اخبار فرهنگي هفته دولت

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها