جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰
«کندوج» روی پله سیزدهم ایستاد

شماره سیزدهم فصلنامه «کندوج» حاوی مقالات و گفت‌گوهایی از داریوش طالقانی، سید محمد بهشتی، سعید رضایی، محمدتقی احمدجکتاکی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، در سرمقاله این شماره به نگارش داریوش طالقانی آمده است: در این نوشتار به اجمال مبانی فلسفی و جامعه‌شناختی هویت ایرانی در دوره فرانوگرایی (پسامدرنیته) و در پرتو فرآیند جهانی شدن مورد ملاحظه و مداقه قرار می‌گیرد.

نویسنده در ادامه می‌افزاید: هویت عبارت است از تشخیص و هنگامی که از هویت فرد، گروه اجتماعی یا قومی، محله، شهر یا ملت سخن به میان می‌آید یعنی آنکه آن فرد، گروه اجتماعی یا قومی، محله، شهر یا ملت دارای اوصاف و ویژگی‌هایی است که به آن اصالت می‌بخشد و آن را از غیر متمایز می‌سازد.

در این شماره از کندوج مطالب دیگری همچون معصومیت موزه و موزه معصومیت (بهنام ابوترابیان و الناز نجار نجفی)، موزه میراث روستایی گلستان؛ تلاشی مجدد برای صیانت از فرهنگ روستایی (مریم چهره آرا ضیابری و آناهیتا موسوی)، ارتباط بازدیدکننده و موزه در پروژه‌های راهبردی احیای موزه (آنیتا صالح بلوردی) و نقش اسب در معیشت مردم روستا در گیلان (حمید پور عیسی چافجیری) به چاپ رسیده است.

گفت‌وگو با سید محمد بهشتی، رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و سعید رضایی، معاون مرکز هیأت امنا و هیأت‌های ممیزی وزارت علوم از دیگر مطالب این شماره فصلنامه کندوج است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها