قرار است هفته آینده بیشتر از 12 هزار نویسنده برای کنفرانس سالانه اتحادیه نویسندگان در «واشنگتن» دور هم جمع شوند و اعتراض خود را نسبت به اقدامات «دونالد ترامپ» اعلام کنند.
برای بسیاری از نویسندگان عجیب است که درباره چیزی به غیر موضوعات اخیر و اتفاقات پیرامون انتخاباتی که «دونالد ترامپ» را منتخب خود اعلام کرد سخن بگویند. در روز جمعه هفته آینده، دهم فوریه نویسندگان قصد رایزنی با رئیس این اتحادیه را دارند. آنان طی بیانیهای که آن را «نویسندگان در مقابل «ترامپ» مقاومت میکنند» نام نهادهاند اعلام کردند: «ما نویسنده، شاعر، داستاننویس، منتقد، مقالهنویس، خبرنگار، نمایشنامهنویس، و تحصیلکرده هستیم و خود را ملزم میدانیم با تفکرات «ترامپ» مقابله کنیم. در طول گردهمایی نویسندگان در سال 2017 نویسندگان با هم به ساختمان کنگره خواهند رفت تا با سناتورها و نمایندگان دیدار کنند و مخالفت خود را با «ترامپ» اعلام کنند.»
«روبرت مارشال»، نویسنده تصمیم گرفته است در این میان لابیگری کند زیرا او نیز مانند بقیه ما از خطرات رفتارهای «ترامپ» برای جامعه عصبانی است و تصمیم گرفته است از این فرصت تاریخی استفاده کند و حرف نویسندگان را به گوش مقامات برساند. «مارشال» معتقد است باید به حاضران در این کنفرانس یادآوری کنیم کسانی را که انتخاب کنند باید برای آنان کار کنند، نه اینکه بر آنان حکومت کنند. خود «مارشال» در این باره میگوید: «ما انسانهایی هستیم که با کلمه سر و کار داریم و باید این کلمات را به گوش کسانی برسانیم که وظیفه نمایندگی ما در جامعه را دارند. قدرت اصلی در کنگره است. آنان هزینه میکنند و قوانین را به تصویب میرسانند. اما آنان هر که باشند نماینده ما هستند. ما حق داریم برای صحبت با آنان به کنگره برویم.»
البته این گروه برنامههای دیگری نیز دارند. در تاریخ یازدهم فوریه و در روز پایانی کنفرانس قرار است سخنرانی در باب آزادی بیان جلوی کاخ سفید انجام گیرد. قرار است نویسندگانی چون «گابریل بلوت»، «کاظم علی»، «ملیسا فابوس»، «کارولین فورش»، «راس گی»، «لوئیس جی. رودریگز»، و «اریک ساسون» در این سخنرانی شرکت کنند.
یکی از نویسندگان حاضر در این کنفرانس اعلام کرد بسیار امیدوار است نویسندگان بتوانند نماینده خوبی برای عموم جامعه باشند و اینقدر قدرت را داشته باشند که از مردم در مقابل این رژیم محافظت کنند. «حکومتهای دیکتاتوری از مواجهه با نویسندگان و هنرمندان واهمه دارند زیرا ما از آنان سؤال میپرسیم و در مورد راهحلهای مشکلات رویاپردازی میکنیم، و صدای رویاها و امیدهای مردم جامعه هستیم.» علاوه بر این قرار است اعمال خلاقانه دیگری نیز در طول این کنفرانس انجام شود تا نویسندگان بتوانند نظرات خود را درباره اتفاقات اخیر اعلام کنند. به عنوان نمونه یکی از غرفهها برگههایی خاصی را در اختیار نویسندگان قرار میدهد تا بتوانند روی آن هایکویی درباره شرایط موجود بسرایند.
بسیاری از ناشرین نیز تلاش میکنند تا از نویسندگان حمایت کنند تا به انجمن قلم امریکا که وظیفه حمایت از آزادی بیان را دارد بپیوندند. «جیم میلیوت»، ناشر در این باره میگوید: «در زمانهای که به نظر میآید «ترامپ» کمر به نابودی آمریکا بسته است وظیفه ناشرین این است که اطلاعات موثق و حیاتی را به دست مردم آمریکا برسانند و داستانهایی را منتشر کنند که تنوع نژادی را که همانا قدرت این ملت است انعکاس دهد.»
نظر شما