گفتوگویی «با حسین ملک درباره خانوادهاش» در بخش کند و کاو به چاپ رسیده است. در بخش شعر نیز چهار رباعی، رونمایی از کتاب «شاهد عهد شباب» سروده محمدعلی موحد و «عروسک خیمهشببازی» منتشر شده است.
«بزرگداشت هاشم جاوید» بخش دیگری از مجله است و شامل مطالبی همچون «شعرهای جوانی حافظ»، «خرد در جهانبینی حافظ»، «چه خانهها که ویران در پی گنج روان»، پیوستهای مقاله «بیتی از حافظ در تندباد حوادث» و «آرامگاه خواجه شمسالدین محمد حافظ شیرازی».
در بخش یادی از نفرات این شماره از جمشید ارجمند و پرویز همایونپور یاد شده است.
نمونههای نقدهای بایسته در گذشته؛ «قاعده جمع»، نوشتهای با موضوع در عُجب و کِبر و یادی از شکوه ریاضی از دیگر مطالب منتشر شده در «نقد و بررسی کتاب تهران» هستند.
همچنین در بخش کتابهای فارسی نیز کتابهای «دانشنامک خرمآباد» و «سرگذشت خرمآباد» هر دو نوشته سید فرید قاسمی، «دانشنامه آثار تاریخی فارس» و «باغهای تاریخی شیراز» دو پژوهش از کوروش کمالی سروستانی، «سیری در هنر ایران از دوران پیش از تاریخ تا امروز»، «سیدضیا؛ مرد اول یا مرد دوم کودتا» و... مورد بررسی قرار گرفتهاند. در بخش نقد و بررسی کتابهای خارجی به «داستانی ستمکارانه از بلاهای قدرت موروثی رومانوفها» و شارلوت برونته پرداخته شده است.
فصلنامه «نقد و بررسی کتاب تهران» با مدیرمسئولی هرمز همایونپور و با قیمت ۱۰ هزار تومان روانه بازار نشر شده است.
نظر شما