کتاب «درآمدی بر هنر انقلاب اسلامی» نوشته محسن صفاییفرد منتشر شد. این کتاب یادداشتها و گفتارهای وی را از سال 85 تا 94 هجری شمسی دربردارد.
وی افزود: نویسنده در این کتاب سعی کرده است گامهای اولیه را در زمینه «جامعهشناسی هنر انقلاب اسلامی» با ترکیبی از جامعهشناسی هنر و جامعهشناسی ادبیات بردارد. این گفتارها و یادداشتها در چهار فصل تاریخ و تفکر در هنر، حوزههای راهبردی هنر، موسیقی انقلاب و ادبیات تدوین شده است.
عسگری با بیان اینکه کتاب «درآمدی بر هنر انقلاب اسلامی» یادداشتهای صفاییفرد از سال 1385 تا 1394 را شامل میشود، گفت: این یادداشتها و مقالهها در مجلههایی چون سوره، راه، سوره اندیشه، شبکه خبری ایران، ویژهنامه جشنواره عمار و برخی نشریههای معتبر دیگر منتشر شده بودند.
مدیر تامین محتوای نشر معارف در بیان جزییاتی درباره محتوای این کتاب توضیح داد: صفاییفرد در این یادداشتها و گفتارها انقلاب را از چهار محور تاریخ و تفکر در هنر، حوزههای راهبردی هنر، موسیقی انقلاب و ادبیات بررسی کرده است. نویسنده از هنرهایی سخن میگوید که با طلوع انقلاب اسلامی به وجود آمد و ادامه یافت.
به گفته وی، یادداشتهایی چون «در حضور تاریخ دروغ میگویند»، «عملیات در جبهه فرهنگی چگونه طراحی میشود؟»، «قواعد هنر انقلاب اسلامی»، «تأثیر دکتر شریعتی بر هنر انقلاب اسلامی»، «سخنی در باب موج ترجمه در آثار کودک و نوجوان»، «تکنوا نگاری از اثر به یاد ماندنی حدیث درد»، «ستاره دهه شصت؛ حاشیه بر کتاب آهنگران»، «قصهگوی حکمت به زبان موسیقی؛ مروری بر آثار محسن نفر، «ملاحظاتی در باب جامعهشناسی ادبیات دفاع مقدس» در فصلهای مختلف این کتاب آمده است.
«درآمدی بر هنر انقلاب اسلامی» را نشر معارف با شمارگان یکهزار نسخه، در 216 صفحه، قطع رقعی و به بهای 80هزار ریال روانه بازار نشر کرده است.
«محسن صفاییفرد»، دانشآموخته کارشناسی ارشد جامعهشناسی از دانشگاه باقرالعلوم(ع) و در حال حاضر مسئول واحد موسیقی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است. وی برگزاری اولین فستیوال موسیقی ضد آمریکایی «طبس» و اجرای چندین دوره برنامه «جشنواره عمار» را در کارنامه خود دارد.
نظر شما