بخش کودک و نوجوان انتشارات قدیانی رمان نوجوان «گیسو و چراغ جادو» نوشته ابراهیم حسنبیگی را روانه بازار کتاب کرد.
پیش از این کتابهای «صوفی و چراغ جادو» و «امیرحسین و چراغ جادو» از این مجموعه منتشر شده بود. در نخستین جلد این مجموعه با استفاده از چراغ جادو و وارد کردن آن به زندگی یک نوجوان ترکمن به نام صوفی، روایت داستانی تخیلی بر اساس این افسانه برای نوجوانان آغاز میشود، پس از آن در دومین جلد این مجموعه «امیرحسین و چراغ جادو» امیرحسین که پسری تهرانی است، چراغ جادو را پیدا کرده و داستان با روایت اتفاقهایی که برای امیرحسین رخ میدهد ادامه پیدا میکند.
در جلد سوم که همان «گیسو و چراغ جادو» است، «گیسو» دخترک لاغراندام افغانستانی است که يک روز چراغ جادو به عنوان یک فرشته نجاتبخش سر راه او سبز میشود و مسير زندگیاش را تغيير میدهد و در خلال ماجراهایی که برایش رخ میدهد راهکارهایی برای بهتر زندگی کردن پیدا میکند، چرا که این چراغ جادو معجزهای ندارد بلکه تنها به بچهها کمک میکند که چگونه بهتر زندگی کنند. از آن روز به بعد مردم که ماجرای «گيسو» را شنيدند، آرزو میکردند و چراغ جادوی قصه به سراغ آنها هم برود و آرزوهايشان را برآورده سازد.
در بخشی از «گیسو و چراغ جادو» میخوانیم: «آن شب گیسو هی زل میزد به چراغ جادویش که بالای کمد بود. او دیگر یک دوست تازه داشت؛ دوستی که زنده بود و با او حرف میزد و به او امید میداد. دوستی که قرار بود آرزوهای او را برآورده کند. دلش میخواست با دوستش حرف بزند. هنوز حرفهای زیادی داشت که نگفته بود. او فقط زمانی میتوانست با چراغ حرف بزند که تنها باشد. چراغ گفته بود که هیچکس نباید از رابطه آنها خبر داشته باشد، حتی مادر گیسو که گوشه اتاق ایستاده بود و داشت آشپزی میکرد. از غروب که مادر آمده بود خانه اول لباسهای کثیف را شسته و بعد مقداری سیبزمینی و پیاز را پوست کنده بود و حالا داشت آنها را سرخ میکرد. مادر به گیسو نگاه کرد و گفت: «اگر حوصلهات سر رفته تلویزیون را روشن کن...»
حسنبیگی در داستان «گیسو و چراغ جادو» تلفیقی میان واقعیت و افسانه ایجاد کرده است. غول چراغ جادو در این داستان به سراغ کودکانی میرود که برای رسیدن به آرزوهایشان تلاش میکنند. این شخصیت بیش از آنکه آرزوهای کودکان را برآورده کند به آنها در راه رسیدن به آرزوهایشان کمک میکند.
بخش کودک و نوجوان انتشارات قدیانی(کتابهای بنفشه) رمان نوجوان «گیسو و چراغ جادو» را در قالب 168 صفحه با شمارگان هزار و 100 نسخه و قیمت صد هزار ریال منتشر کرده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به نشانی زیر مراجعه کنید:
نظر شما