محمد اسحاقی از انتشار کتاب «مولفههای سلامت اجتماعی از دیدگاه اسلام» خبر داد و گفت: ابعاد و مولفههای سلامت اجتماعی از دیدگاه اسلام بررسی نشده و این کتاب میتواند منبع مفیدی مبتنی بر منابع دینی، آیات و روایات و نظرات دانشمندان اسلامی باشد.
وی ادامه داد: سلامت همیشه به معنای نبود بیماری نیست و گاهی فردی که استاندارهای لازم را ندارد به معنای این است که از سلامت برخوردار نیست. امروزه نیز سلامت از موضوعاتی است که با مشاغل و حرفههای گوناگون پیوند خورده است. به طور مثال سلامت اداری در ارتباط با ناهنجاریهای اداری مطرح میشود. همین موضوع را میتوان به سلامت اقتصادی هم تعمیم داد، بنابراین رویکرد امروز در سلامت این است که همه جنبهها را پیوند میدهد.
اسحاقی با بیان اینکه سلامت اجتماعی در ایران کمتر مورد توجه قرار گرفته است، افزود: ابعاد و مولفههای سلامت اجتماعی از دیدگاه اسلام بررسی نشده و این کتاب میتواند منبع مفیدی مبتنی بر منابع دینی، آیات و روایات و نظرات دانشمندان اسلامی باشد.
به گفته این استاد دانشگاه، در این کتاب از روش میدانی هم استفاده شده و بر اساس نمونه جامعه آماری در تهران مولفهها و ابعاد سلامت اجتماعی از دیدگاه اسلام بررسی شده است.
اسحاقی یادآور شد: مولفههای سلامت اجتماعی از دیدگاه اسلام بسیار پیشرفتهتر و جامعتر از مولفههای سلامت اجتماعی در کشورهای غربی است چون مساله سلامت اجتماعی همواره یکی از موضوعات محوری در دین ما بوده است و انسان و جامعه سالم میتواند در همه ابعاد زندگی خود از سلامت برخوردار باشد.
این استاد دانشگاه افزود: نگارش کتاب حاضر دو سال طول کشیده و به زودی از سوی پژوهشگاه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری منتشر میشود.
نظر شما