دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۶
«دست تاریک ننه ریحانه» به روایت آقای حکایتی/ نجوای شاعرانه در فرهنگسرای کتاب می‌پیچد

هر روز بعد ازظهر فرهنگسرای کتاب همزمان با نمایشگاه بین‌المللی کتاب شاهد حضور کانون‌های ادبی شعر و شاعران برجسته است. کتابخوانی بهرام شاه محمدلو نیز یکی دیگر از برنامه‌های فرهنسگرای کتاب بود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، ۱۰ کانون مختلف شعر زیر نظر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در روزهای مختلف تا پایان بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران واقع در شهر آفتاب، به فرهنگسرای کتاب می‌آیند و برای ساعاتی شعر می‌خوانند.

در روزهای پیشین برگزاری این محفل شعری که با همکاری مدیریت آفرینش ادبی سازمان فرهنگی هنری اجرا شده، شاعران مختلفی مانند قاسم صرافان، پرویزبیگی حبیب‌ آبادی، عمران میری، هرمز علیپور و مینا آقازاده حضور پیدا کردند و در روزهای آتی نیز محمدعلی بهمنی، عبدالجبارکاکایی، سهیل محمودی، حمید شکارسری، علیرضا آذر، صابر قدیمی و محمدرضا سهرابی‌نژاد به شعرخوانی می‌پردازند.  

برنامه شعرخوانی کانون‌های ادبی هر روز از ساعت 17 و 30 دقیقه تا ۱۹ پذیرای علاقه‌مندان است و روز ۲۰ اردیبهشت کانون شعر فرصت از سوی اهالی منطقه ۲۰ با حضور اصغر معاذی اجرای برنامه خواهند داشت.

«دست تاریک ننه ریحانه» به روایت آقای حکایتی
در خبر دیگری که رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نقل شده، بهرام شاه محمدلو در برنامه کتابخوانی هنرمندان در هفتمین فرهنگسرای کتاب شرکت کرد و داستانی از کتاب ۳۵ داستان عبدالمجید نجفی را خواند.

 بهرام شاه محمدلو با بیان اینکه قصه و قصه‌خوانی یکی از بخش‌های اصلی نمایشگاه کتاب است، به معرفی کتابی که قصد خواندن بخشی از آن را داشت، پرداخت و قصه‌ای از آن با نام «دست تاریک ننه ریحانه» را به صورت ایستاده اجرا کرد.  

شاه محمدلو درباره چگونگی جذب مخاطب برای مطالعه گفت: راه‌های بسیاری در این زمینه وجود دارد و این کار اصلا کار پیچیده و سختی نیست. بلکه به برنامه‌ریزی مشخص نیاز دارد و باید دید هدف اصلی از انجام آن چیست.  

وی افزود: اگر می‌خواهیم کتابخوانی افزایش پیدا کند باید در ابتدا احساس نیاز را به وجود آورد و برای رفع آن نیاز اطلاع رسانی‌های مختلف کرد.

آقای حکایتی با بیان اینکه هنوز فرصت بازدید از نمایشگاه را به‌دست نیاورده است، افزود: به بهانه قصه‌خوانی به نمایشگاه آمدم و خیلی دوست دارم که حتما سری هم به کتاب‌ها بزنم. به نظرم فضای نمایشگاه از نظر فیزیکی و نور بسیار خوب و مناسب است.

کتابخوانی هنرمندان همه روزه تا انتهای نمایشگاه کتاب در محل هفتمین فرهنگسرای کتاب برگزار می‌شود.

هفتمین فرهنگسرای کتاب هم‌زمان با بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در ضلع شرقی مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب شماره ۱۱۲ با برپایی غرفه‌های فرهنگی هنری متنوع از ساعت ۱۰ تا ۲۰ پذیرای شهروندان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها