یکشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۳
آخرین «جاده جنگ» به سوره مهر رسید/ شهید غیور اصلی، الگویی برای پسر جوان داستان

منصور انوری، برگزیده جایزه ادبی جلال‌آل‌احمد با اعلام اینکه جلد دهم «جاده جنگ» را به ناشر تحویل داده، درباره این جلد گفت: جلد دهم پایان مجموعه 10 جلدی رمان جاده جنگ است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از پایگاه خبری سوره مهر، منصور انوری، برگزیده جایزه ادبی جلال‌آل‌احمد گفت: در آخرین جلد کتاب «جاده جنگ»، قهرمان اصلی از کشور خارج می‌شود و نسل جدیدی که پسر قهرمان داستان با پسر مخالف رقیبش است شروع به رشد و نمو می‌کند.
 
انوری ادامه داد: پسرها بزرگ می‌شوند و هر دوی آن‌ها وارد گارد شده و هر کدام یک نمونه و الگویی در زندگی برای خود ترسیم می‌کنند یکی از این پسرها الگویش شهید غیور اصلی هست که گاردی بوده قبل و بعد از انقلاب به انقلابیون می‌پیوندد و اولین آموزش دهنده برادران سپاه نیز بوده است به نوعی یکی از شخصیت‌های مثبت داستان به شمار می‌رود.

وی افزود: شخصیت و الگوی دیگر به اسم بهادر بوده که محافظ اویسی یکی از شخصیت‌های جریان‌های مخالف با مردم بوده که بعد از انقلاب هم‌گروهی برای خرابکاری تشکیل می‌دهد که دستگیر و اعدام می‌شود.

این نویسنده گفت: هرکدام از این شخصیت‌ها در واقع یک نقش نمادین و الگو دارند تقریباً جلد 10 این مجموعه ‌پایان 10 قسمت جاده جنگ است.

وی خاطرنشان کرد: مجموعه بعدی که منتشر خواهد شد با نام موقت گذرگاه است که در حال حاضر به نگارش جلد دوم این مجموعه مشغول هستم.

«جاده جنگ» نوشته منصور انوری تاکنون با استقبال زیادی از سوی خوانندگان مواجه شده و توانسته جوایز زیادی را نیز به دست بیاورد. این کتاب در دوره چهاردهم جایزه «کتاب فصل» و هشمتین دوره جایزه «قلم زرین» موفقیت کسب کرده و در چهارمین دوره جایزه جلال آل‌احمد نیز کتاب برگزیده بوده است.

داستان این اثر، از روز سوم شهریور 1320 و ماجرای هجوم روس‌ها از شمال شرقی خراسان به ایران و اشغال ایران از سوی متفقین آغاز می‌شود و با پایان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران به پایان می‌‌رسد. در جلدهای میانی این مجموعه نیز واقعه 15 خرداد 1342، فعالیت‌ مبارزاتی گروه‌های اسلامی، تظاهرات مردمی، پیروزی انقلاب اسلامی و خرابکاری‌های گروهک‌های ضدانقلاب در کردستان به تصویر ‌کشیده می‌شود.

منصور انوری، نویسنده رمان «جاده جنگ» که حدود 10 سال از وقت خود را صرف تحقیق این مجموعه 14 جلدی کرده، در نگارش این اثر از منابعی همچون خاطرات شفاهی مردم مناطق مورد پرداخت در داستان، ‌اسناد موجود در آرشیو آستان قدس رضوی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و گفت‌وگو با سیدرضا شریفی، استفاده کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها