یدالله سعدی، مدیر انتشارات «دلیل ما» گفت: در بیست و نهمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، بیش از 148 عنوان کتاب در زمینههای دینی و مذهبی و برنامههای ویژه مناسبتی به علاقهمندان عرضه میکنیم.
وی در معرفی برخی از مهمترین آثاری که از سوی این انتشارات در نمایشگاه کتاب تهران عرضه خواهد شد، گفت: مجموعه داستانی «پاسخ به شبهات وهابیت» اثر علی تبریزیان در پنج جلد با عنوانهای «بناسازی بر قبور»، «مسجدسازی بر قبور»، «دعا کنار قبور»، «نماز کنار قبور» و «زیارت کنار قبور» از جمله آثاری است که در این دوره از نمایشگاه عرضه میشود.
سعدی افزود: «نامه امام صادق (ع) به شیعیان» که دستورالعمل امام به شیعیان در ابعاد مختلف زندگی اعم از اقتصادی، اجتماعی، اعتقادی و تربیت فرزندان است، «حیات جاوید در توحید صدوق» نوشته محمدرضا کریمی، «دختران و دخترخواندههای پیامبر» اثر سیدجعفر مرتضی آملی، «معراج محمدی» به قلم محمدباقر انصاری و «ابن عربی از نگاه دیگران» نوشته سیدمحسن طیبنیا از دیگر تازههای نشر انتشارات «دلیل ما» برای بیست و نهمین نمایشگاه کتاب است.
مدیر انتشارات «دلیل ما» در ادامه عنوان کرد: یکی از برنامههای ویژه ما در نمایشگاه پیشرو، ارائه سه کتاب با موضوع امام موسی کاظم (ع) با عنوانهای «موسیبن جعفر امام کاظم (ع)» به قلم مرضیه محمدزاده، «امام کاظم (ع) در آئینه شعر» اثر محمد خرمفر و «امام کاظم (ع) سالار بغداد» که ترجمهای از کتاب شیخ علی کورانی است.
وی در معرفی مجموعه «الحیاة» نیز گفت: دوره 12 جلدی «الحیاة» تالیف مشترک استاد محمدرضا حکیمی و استاد علی حکیمی است که در بیش از 10 هزار صفحه چاپ شده و در نمایشگاه کتاب عرضه میشود. این اثر موسوعه مهمی است که ابعاد مختلف مذهب تشیع را با نگاه قرآنی و روایی بهصورت موضوعی بررسی میکند.
سعدی در ادامه با اشاره به مناسبتهای مذهبی مصادف با ایام بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران اظهار کرد: این دوره از نمایشگاه مصادف با چهار مناسبت ویژه مذهبی شامل مبعث پیامبر (ص)، ولادت امام حسین (ع)، ولادت حضرت ابوالفضل (ع) و ولادت امام زینالعابدین (ع) است که تدارک برنامهها و فعالیتهای ویژه فرهنگی را میطلبد.
انتشارات «دلیل ما» در دورههای گذشته نمایشگاه نیز با همکاری معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مناسبتهای مختلف مذهبی غرفههای ویژهای را برای ترویج فرهنگ کتابخوانی تدارک دیده است. این فرصت خوبی است که بتوان با درنظر گرفتن موارد تشویقی و تخفیف برای کتابها، مردم را نسبت به کتابهای مذهبی مشتاقتر کرد، بنابراین نباید این فرصتها را از دست داد. به گفته حضرت علی (ع) فرصتها مثل ابرهای آسمان است که از دست میروند. فعالیتها باید در شأن این مناسبتهای مهم باشند.
مدیر انتشارات «دلیل ما» درباره تغییر مکان نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از مصلای امام خمینی (ره) به شهر آفتاب افزود: از اینکه نمایشگاه کتاب صاحب مکانی ثابت شود، خوشحالیم که البته فراهم کردن امکانات حمل و نقل عمومی و تسهیلات لازم برای بازدیدکنندگان ضروری است. تثبیت مکان نمایشگاه در شهر آفتاب، تا چند سال آینده مخاطبان این نمایشگاه را هدفمند و تخصصیتر خواهد کرد.
وی در قالب یک پیشنهاد به مسئولان اجرایی نمایشگاه بینالمللی کتاب گفت: نمایشگاه کتاب تهران، بزرگترین رویداد فرهنگی کشور است و هزینههای بسیاری برای برپایی آن صرف میشود. تدارک تسهیلات و امکانات رفاهی و اسکان رایگان یا ارزان برای بازدیدکنندگان و ناشران بهویژه ناشران شهرستانی، پیشنهادی است که امیدواریم عملی شود؛ باید در شأن مهمان، میزبانی کرد.
بیست و نهمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، از 15 تا 25 اردیبهشتماه 95 در مجموعه شهر آفتاب واقع در اتوبان خلیج فارس، روبهروی مرقد بنیانگذار انقلاب اسلامی، میزبان دوستداران کتاب و اهالی فرهنگ خواهد بود.
نظر شما