شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۶
قراملکی کتابی با موضوع «قدرت انگاره» می‌نویسد/ ویژگی‌ کتاب‌های حوزه اخلاق چیست؟

احد فرامرز ‌قراملکی، استاد دانشگاه تهران از نگارش کتابی با موضوع «قدرت انگاره» خبر داد و گفت: کتاب‌های حوزه اخلاق دارای بار کیفی مناسب نیستند.

دکتر احد فرامرز قراملکی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، از تألیف کتابی با موضوع «قدرت انگاره» خبر داد و گفت: کتاب‌های حوزه اخلاق دارای بار کیفی مناسب نیستند. متأسفانه در حال حاضر جامعه علمی کشور ما دچار معضلی به نام «سرقت علمی» شده است. این رفتار ناشایست از سوی برخی استادانی سرمی‌زند که در پی ارتقا و دریافت رتبه علمی هستند. باید بگویم یکی از کتاب‌های بنده دچار این بلا شد و فرد دیگری آن را به نام خود منتشر کرد. به همین دلیل، نام این کتاب را به دلیل تازگی موضوع عنوان نمی‌کنم.

وی با بیان این‌که کتاب تألیفی‌اش نخستین گام در بررسی موضوع «قدرت انگاره» در کشور است، اظهار کرد: در این کتاب و با استفاده از تعریف قدرت انگاره به بررسی موضوع‌های اقتصادی و سیاسی از منظر اخلاق می‌پردازم.

قراملکی ادامه داد: «اخلاق حرفه‌ای در فناوری اطلاعات» دیگر کتابی است که با یکی از استادان حوزه فناوری تالیف کرده‌ام که آخرین مراحل چاپ را می‌گذراند. این کتاب قرار است از سوی سازمان مدیریت صنعتی منتشر شود.

وی اظهار کرد: کتاب دیگری را با همکاری دکتر زینب برخورداریان می‌نویسم که عنوان «اخلاق مدیریت مدرسه» را برای آن انتخاب کرده‌ام. این کتاب دارای رویکرد سازمانی و سیستمی به اخلاق تعلیم و تربیت است.

دکتر احد فرامرز قراملکی، استاد دانشگاه تهران در رشته فلسفه و کلام است که بیشتر تمرکز خود را بر تصحیح برخی آثار مهم منطقی، تدوین روش‌شناسی مطالعات دینی و تدوین آثار و طراحی دوره‌های آموزشی در اخلاق حرفه‌ای معطوف کرده است.
 
در کارنامه پژوهشی این استاد، انتشار سی و سه کتاب و صد مقاله و راهنمایی قریب به دویست پایان‌نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری دیده می‌شود.
 
«پرده پندار، تحلیلی از غفلت در پرتو خطبه ۱۷۴ نهج‌البلاغه»، «اصول و فنون پژوهش در گستره دین‌پژوهی»، «دوازده رساله در پارادوکس دروغگو» و «قلمرو پیام پیامبران» از جمله آثار این استاد فلسفه و کلام است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها