انتشارات «هنوز» پنج جلد کتاب از مجموعه «مدرسهی زندگی» منتشر کرده است. «چگونه شغل دلخواهمان را پیدا کنیم»، «چگونه جهان را تغییر دهیم»، «چگونه عاقل بمانیم»، «چگونه کمتر نگران پول باشیم» و «چگونه در عصر دیجیتال عقب نمانیم» عناوین پنجگانه از این مجموعه است.
«چگونه شغل دلخواهمان را پیدا کنیم»، «چگونه جهان را تغییر دهیم»، «چگونه عاقل بمانیم»، «چگونه کمتر نگران پول باشیم» و «چگونه در عصر دیجیتال عقب نمانیم» عناوین پنجگانه منتشر شده از مجموعه «مدرسهی زندگی» است.
کتاب «چگونه شغل دلخواهمان را پیدا کنیم»
آیا قادرید مسیر شغلی خود را عوض کنید؟ میل به داشتن شغل دلخواه یکی از بزرگترین آرزوهای ماست و این کتاب هم چگونگی دستیابی به این هدف را به ما نشان میدهد. این کتاب چالشهایی را بررسی میکند که هنگام پرداختن به شغل دلخواه و معنادار با آن مواجه میشویم، از جمله چالش پول و مقام اجتماعی.
در این کتاب رومن کرزناریک با بهرهگیری از حکمت موجود در رشتههایی چون علوم اجتماعی، روانشناسی، تاریخ و فلسفه ما را از هزارتوی انتخابهای متعدد عبور میدهد تا بر ترس خود از تغییر غلبه کنیم و شغلی را بیابیم که موجب بالندگی ما شود.
رومن کرزناریک نویسنده و متفکر فرهنگی یکی از بنیانگذاران و مدرسان موسسه «مدرسهی زندگی» در زمینه شغل و حرفه است. روزنامه آبزرور از او به عنوان یکی از متفکران شیوه زندگی در بریتانیا یاد کرده که ارگانهایی چون آکسفم و سازمان ملل متحد را به بهرهگیری از همدلی و گفتوگو به منظور ایجاد تغییر فراخوانده است.
عصر رضایتمندی، تاریخچهای کوتاه از سردرگمی شغلی، معنادادن به شغل، اول عمل، بعد فکر، آرزوی آزادی، خلق رسالت شخصی و تمرین از جمله سرفصلهای اصلی این کتاب است.
کتاب «چگونه شغل دلخواهمان را پیدا کنیم» نوشته رومن کرزناریک و ترجمه صنوبر رضاخانی با شمارگان هزار نسخه در 184 صفحه به بهای 11 هزار تومان از سوی نشر هنوز منتشر شده است.
کتاب «چگونه جهان را تغییر دهیم»
چه تفاوتی میتوانید در جهان ایجاد کنید؟ همه ما میخواهیم در جهانی بهتر زندگی کنیم. اما گاهی احساس میکنیم که توانایی یا قدرت ایجاد تغییر را نداریم. جان پل فلینتوف به ما یادآوری میکند که جامعه به مرور زمان بر اثر اقدامات افرادی که میدانستهاند اگر چیزی را دوست نداشته باشند میتوانند تغییرش دهند.
این کتاب با ترکیب دیدگاههای نوین تاریخی، سیاسی و فرهنگ مدرن مخاطب را آماده میکند که بر تنبلی و بی اعتنایی غلبه کند و به مخاطب کمک میکند بزرگترین نگرانیهایش را شناسایی کند و به او الهام میبخشد تا نخستین گام مهم به سمت تغییر را بردارد.
مولف به منظور تقویت تحلیلهایی که در این کتاب آمده، آن را با حکایاتی که از سرتاسر تاریخ و اکناف جهان گرد آمده همراه کرده است. بعضی از این داستانها از اهمیت تاریخی زیادی برخوردارند.
به گفته مولف اثر، هدف این کتاب فقط این نیست که چند گزاره روشنفکرانه را برای یادگیری به مخاطب پیشنهاد کند. ما بیش از همه با دست به کار شدن است که یاد میگیریم و کتابی مثل این فقط وقتی مفید است که به آموزههایش عمل کنید.
پیشگفتار، چگونه دست به کار شویم و تغییری ایجاد کنیم؟، چه چیزی را باید تغییر دهیم و چطور؟ و نتیجه عناوین فصلهای اصلی این کتابند.
کتاب «چگونه جهان را تغییر دهیم» نوشته جان پل فلینتوف و ترجمه مهرناز شیرازی عدل با شمارگان هزار نسخه در 200 صفحه به بهای 11 هزار تومان منتشر شده است.
کتاب «چگونه عاقل بمانیم»
اهمیت سلامت جسمانی برای همه روشن است. اما آیا تلاش برای دستیابی به تعادل روانی هم به همین اندازه اهمیت دارد؟ زندگی مدرن استرس فراوانی را به ما وارد میکند، حفظ آرامش، رضایت و استقبال از تجربیات جدید، کار بسیار دشواری است.
در این کتاب فلیپا پری ـ روانپزشک ـ به ما چگونگی کارکرد ذهن را نشان میدهد و با تمرینانی به ما میآموزد که چطور انعطاف پذیریمان را افزایش دهیم، روشن بینی را در خود تقویت کنیم و رضایت بیشتری داشته باشیم. این کتاب توضیحی است درباره ذهن انسان و هم راهنمایی است برای مواجهه با بسیاری از مشکلاتی که زندگی پیش پای ما میگذارد.
پیشگفتار، خودنگری، ارتباط با دیگران، استرس، داستان چیست؟، نتیجه، تمرین و تکلیف عناوین سرفصلهای اصلی این کتاب را تشکیل میدهند.
کتاب «چگونه عاقل بمانیم» نوشته فلیپا پری و ترجمه تینا حمیدی با شمارگان هزار نسخه در 160 صفحه به بهای 11 هزار تومان در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است.
کتاب «چگونه کمتر نگران پول باشیم»
آیا پول میتواند باعث خوشبختی شما شود؟ ارتباط ما با پول، ارتباطی است که تا پایان عمر با آن سر و کار داریم. با این حال، کتابها بیشتر به یک یا دو موضوع کلیشهای میپردازند: چطور میتوان پول بیشتری به دست آورد؟ چطور میتوان با فقر کنار آمد؟
جان آرمسترانگ عکس این مباحث را مطرح میکند و صرفاً درباره خود پول حرف نمیزند. بلکه به این نکته میپردازد که ما چه ارتباطی با پول داریم، پول چطور هدایتمان میکند، یا ما را به وحشت میاندازد؟ آیا پول میتواند دنیا را به مکانی بهتر تبدیل کند؟ ما واقعاً چقدر پول لازم داریم؟ این کتاب با راهکارها و نگاه جدیدی شمار ا ترغیب میکند که احساس خود را نسبت به پول درک کنید و در نهایت پی ببرید که در دنیا چه چیزی واقعاً برایتان مهم است.
پیشگفتار، فکر کردن درباره پول، مفهوم اسرار آمیز پول، پول و زندگی خوب و ایجاد نظم عناوین فصلهای اصلی این کتابند.
کتاب «چگونه کمتر نگران پول باشیم» نوشته جان آرمسترانگ و ترجمه ندا شاد نظر با شمارگان هزار نسخه در 176 صفحه به بهای 11 هزار تومان روانه کتابفروشیها شده است.
کتاب «چگونه در عصر دیجیتال عقب نمانیم»
آیا میتوانیم با فنآوری خوب زندگی کنیم؟ دنیای ما دنیای دیجیتال است. اکنون بیش از نیمی از افراد بزرگسال در سراسر دنیا بیشتر ساعات بیداریشان را صرف استفاده از دستگاههای دیجیتال میکنند، از جمله کامپیوتر و اینترنت، تلفن همراه، یا بقیه رسانههای دیجیتال. ما از طریق ایمیل، پیامک، شبکههای اجتماعی و وبلاگها، با همکاران، دوستان و اعضای خانواده ارتباط برقرار میکنیم. اما نیاز به ارتباطات پایدار چه تاثیری روی زندگیمان میگذارد؟
تام چتفیلد به بررسی این نکته میپردازد که زندگی بدون فن آوری چه تاثیری روی افکارمان میگذارد و چگونه باعث بهتر یا بدتر شدن آن میشود. این کتاب با ارائه تحقیقات مبتکرانه و عملی به ما میآموزد که چگونه در عصر دیجیتال پیشرفت کنیم، بدون آنکه انسانیت مان را از دست بدهیم.
در این کتاب تاریخچه دستگاههای دیجیتال نیز بحث میشود. همچنین درباره چالشهایی صحبت میشود که همه ما دانسته و یا نادانسته هر روز با آن دست به گریبان هستیم. نیمه دوم این کتاب نیز ساختارهای فرهنگی و سیاسی را بررسی میکند که این چالشها را در برمیگیرد و به این موضوع میپردازد که فردی که از دستگاههای دیجیتال استفاده میکند چه ویژگیهایی دارد؟
پیشگفتار، از گذشته تا اکنون، زمان استفاده و عدم استفاده از فناوری، کنترل کانون توجه، طراحی مجدد فناوری، مشارکت، مهارت و نهایت قدرت، تمایل به ارتباطات دیجیتال، بازی و لذت، سیاستهای جدید، نتیجهگیری و تمرین عناوین سر فصلهای اصلی این کتاب را تشکیل میدهند.
کتاب «چگونه در عصر دیجیتال عقب نمانیم» نوشته تام چتفیلد و ترجمه ندا شاد نظر با شمارگان هزار نسخه در 195 صفحه به بهای 11 هزار تومان منتشر شده است.
نظر شما