گروس عبدالملکیان، ضمن خواندن چند شعر از مجموعه اشعار خود در فرهنگسرای کتاب، با اشاره به اولین کتابخانه دوران کودکی اش که 3000 جلد کتاب داشته است، گفت: بخش شیرینی از خاطرات من مربوط به دوران کودکی است. کتاب «خرسی که می خواست خرس بماند» از کتاب های آن دوره است که به خوبی در خاطرم مانده است.
خالق «سطرها در تاریکی جا عوض می کنند» با مثبت ارزیابی کردن برنامه های فرهنگسرای کتاب گفت: فرهنگسرا فضای فرهنگی گرم و مناسب با کتاب و کتابخوانی دارد و می تواند در جذب مخاطب بسیار کمک کند.
عبدالملکیان درباره ویژگی های دنیای کودکی خود گفت: من در دوران کودکی مانند دیگر بچه ها خیلی کودکی نداشتم. اما اولین دوستی که من از دوران کودکی به خاطر دارم، یک کتابخانه 3 هزار جلدی بود که پدرم در خانه داشت. بخش شیرینی از خاطرات من مربوط به همان دوره کودکی است. هنوز که هنوز است، در خاطرم مانده زمانی که 4 یا 5 ساله بودم، مادرم کتاب «خرسی که می خواست خرس بماند» را برایم می خواند.
عبدالملکیان که برای مخاطبان خود از مجموعه «هیچ چیز مثل مرگ تازه نیست» اشعاری را خواند، در ادامه افزود: از شش سالگی هم خودم توانستم بخوانم. طبیعتا بخشی از خاطرات من با کتاب و کتاب خوانی گره خورده است. بزرگتر که شدم، شعر می خواندم و می نوشتم. ده دوازده سالگی هم با راهنمایی های پدرم شعر کلاسیک سعدی حافظ و اشعار نو اخوان و سپهری را می خواندم.
گفتنی است شب شعر با موضوعات مختلف و با حضور شاعران برجسته کشور هر روز تا 25 اردیبهشت ماه در سالن فرهنگسرای کتاب بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ساعت 17:30 تا 19 برگزار می شود.
در روزهای آتی نشست ادبی فرهنگسرای کتاب میزبان ساعد باقری (23 اردیبهشت)، ناصر فیض (24 اردیبهشت) و محمدرضا سهرابی نژاد (25 اردیبهشت) خواهد بود.
فرهنگسراي كتاب در مصلي امام خميني (ره)، ضلع شرقي بلوار امام رضا (ع)، نبش خيابان هفتم واقع شده است.
نظر شما