دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰
اقلیت‌های دینی کشور 470 عنوان کتاب پس از انقلاب منتشر کرده‌‌اند

مدیر سرای «اقوام و ادیان در آیینه نشر» در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: اقلیت‌های دینی کشور در سال‌های پس از وقوع انقلاب اسلامی 470 عنوان کتاب را به چاپ رسانده‌اند.

سعید تقوی، مدیر سرای «اقوام و ادیان در آیینه نشر» در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران درباره وضعیت نشر کتاب‌های اقلیت‌های دینی کشور به خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) گفت: اقلیت‌های دینی در مجموع پس از انقلاب، 470 عنوان کتاب را به چاپ رسانده‌اند که سهم دین زرتشتی در این میان 200 عنوان کتاب است.

وی درباره آمار نشر سایر اقلیت‌ها توضیح داد: هموطنان ارمنی نیز در دو زبان فارسی و انگلیسی، 250 عنوان کتاب را پس از انقلاب منتشر کرده‌اند. سهم آشوریان و یهودیان 20 عنوان کتاب در این مدت است.

مهمترین نیار نشر کتاب اقلیت‌های دینی
رئیس اداره امور اقلیت‌های دینی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه گفت‌و‌گو، دریافت تسهیلات در امر چاپ کتاب را از مهم‌ترین نیازهای فرهنگی اقلیت‌های دینی دانست و اظهار کرد: اداره مجامع فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال‌های نخستین پس از پیروزی انقلاب تأسیس شده است و در کنار اقدامات برای اقلیت‌های دینی، بر امر نشر کتاب‌‌ها و نشریه‌های این گروه نیز نظارت دارد.

تقوی با بیان این‌ که کار نظارت بر اقدامات مبلغان مذهبی در کلیساها و معابد بر عهده اداره مجامع فرهنگی است، اظهار کرد: مجوز نشر کتاب‌های آموزشی، دینی و نشریه‌ها بعد از انقلاب اسلامی و نظارت بر آنها نیز بر عهده این اداره است.

وی با بیان این‌ که صدور مجوز تقویم‌های اقلیت‌ها را نیز اداره امور اقلیت‌های دینی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عهده دارد، اظهار کرد: کتاب‌های مدارس نیز با نظارت این اداره منتشر می‌شوند.

تقوی در پاسخ به پرسشی درباره اقدامات سرای «اقوام و ادیان در آیینه نشر» گفت: این سرا در ایام نمایشگاه 15 نشست را برگزار می‌کند که در آنها صنعت نشر در بین اقلیت‌های دینی پس از انقلاب، ادبیات اقلیت‌های دینی و مبانی و اشتراکات مذاهب اسلامی با حضور کارشناسان مذهبی اقلیت‌های دینی بررسی می‌شود.

وی لزوم ایجاد این سرا در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را در مراجعه متعدد علاقه‌مندان برای تحقیق و پژوهش درباره اقلیت‌های دینی عنوان کرد و افزود: این سرا می‌تواند پاسخگوی بخشی از نیازها و پرسش‌های علاقه‌مندان باشد، زیرا طیفی وسیع از جوانان و دانشجویان، متقاضی حضور در کلیساها و آتشکده‌ها هستند تا برای برخی پرسش‌های خود پاسخ بیابند.

سرای «اقوام و ادیان در آیینه نشر» در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، در شبستان، نیم‌طبقه دوم واقع شده است و نشست‌های خود را نیز در این محل برگزار می‌کند.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، تا 26 اردیبهشت‌ 1394 در محل مصلای امام خمینی (ره) میزبان علاقه‌مندان حوزه کتاب است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها