طرح تهیه اطلس جامع میراث فرهنگی و گردشگری کشور و طرح ایجاد پایگاههای پژوهشی موضوعی میراث فرهنگی از اهم برنامههای پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در سال 94 است.
معاون اداری مالی و توسعه مدیریت پژوهشگاه میراث فرهنگی او با اشاره به آسیبهایی که به پژوهشگاه به دلیل انتقال آن به شیراز در دولت قبل صورت گرفت به تشریح اقدامهای صورت گرفته در نیمه دوم سال 92 و سال 93 پرداخت.
وی راه اندازی آزمایشگاهها، کارگاههای پژوهشکده حفاظت و مرمت و گروه هنرهای سنتی و راهاندازی دوباره کتابخانه و مرکز اسناد را از جمله این اقدامها دانست.
شادمهر اجرای دقیق وظایف حاکمیتی پژوهشگاه، طرح تهیه اطلس جامع میراث فرهنگی و گردشگری کشورو طرح ایجاد پایگاههای پژوهشی موضوعی میراث فرهنگی را از اهم برنامههای این مرکز در سال 94 اعلام کرد.
سپس سید محمد بهشتی، رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری نیز گفت: عمومی کردن موضوع میراث فرهنگی میتواند نقش مهمی پیدا کند و اگر این زمینهها فراهم شود میتوانید این توقع را داشته باشید که طرح آمایش سرزمین اساسا بدون لایههای تاریخی، فرهنگی و طبیعی که تنها ما میتوانیم اطلاعات و دانش آن را فراهم کنیم نمیتواند طرح آمایش صنعتی باشد.
وی افزود: سطح تماس جامعه با میراث فرهنگی باید وسیعتر و عمیقتر باشد و در این صورت است که جایگاه ما در اذهان دستگاه مدیریت کشور، جامعه دانشگاهی، جامعه تخصصی، مردم و... ارتقا یافته و نقش ما را موثرتر میکند.
بهشتی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه برای بهبود شرایط در وضعیت کنونی تلاش میکنیم، افزود: شرایط دولت را درک میکنیم و من مکرر گفتهام که از دولت تدبیر وامید، چون میدانیم در چه وضعیتی کار را تحویل گرفته است توقع نداریم به مسایلی که شبیه مسایل ما است اولویت درجه یک بدهد، زیرا کشور مشکلات زیادی دارد که باید آنها را برطرف کند.
نظر شما