یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۲
برگزاری کلاس‌های آموزشی در کتابخانه عمومی روستای خرماکلا/ اهدای کتاب به کتابخانه‌های روستاهای اطراف

ولی‌الله نادعلی‌زاده، مدیر کتابخانه عمومی روستای خرماکلا از توابع شهرستان قائم‌شهر گفت: در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، هر ساله بخشی از کتاب‌های خود را به کتابخانه‌های روستاهای اطراف هدیه می‌کنیم.

ولی‌الله نادعلی‌زاده، مدیر کتابخانه عمومی روستای خرماکلا از توابع شهرستان قائم‌شهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) اظهار کرد: کتابخانه عمومی این روستا از سال 1375 و زیر نظر کانون فرهنگی، هنری مساجد آغاز به کار کرد.
 
اینترنت رایگان برای اعضای کتابخانه
وی افزود: این کتابخانه در حال حاضر در مساحتی به وسعت یک‌هزار و 500 متر، دارای 21 هزار جلد کتاب است و در کنار فضای کتابخانه‌ای از چهار کلاس نیز برخوردار است. رویکرد آموزشی این کتابخانه در چند محور از جمله کمک درسی، مرکز کامپیوتر، مهد قرآنی، سالن همایش و سالن جلسه می‌توان جمع‌بندی کرد.
 
مدیر کتابخانه عمومی روستای خرماکلا ادامه داد: از دیگر امکانات این کتابخانه می‌توان به اینترنت رایگان برای اعضا اشاره کرد.
 
نادعلی‌زاده گفت: کتابخانه روستای خرماکلا، جزو اولین کتابخانه‌ها در سطح کتابخانه‌های روستایی است که از امکاناتی نظیر نرم افزار برخوردار شده است و از سال  تاکنون85 فهرست‌نویسی و ردیف‌بندی کتاب‌ها از طریق نرم افزار انجام می‌شود.
 
وی توضیح داد: برخلاف تعداد زیاد کتاب‌های این کتابخانه، اینجا جزو معدود کتابخانه‌هایی است که به صورت باز اداره می‌شود بدین صورت که اعضای کتابخانه می‌توانند در مخزن کتاب حضور یابند و کتاب‌های خود را انتخاب کنند.
 
اهدا کتاب به کتابخانه‌های روستاهای اطراف
نادعلی‌زاده با اشاره به هزینه‌های کتابخانه گفت: کتابخانه ما بخشی از هزینه‌های خود را با کمک شورای دهیاری روستا، کمک‌های مردمی و بخشی دیگر را با استفاده از درآمد حاصل از برگزاری کلاس‌های آموزشی تأمین می‌کند.
 
مدیر کتابخانه عمومی روستای خرماکلا اظهار کرد: به منظور ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، هر ساله بخشی از کتاب‌های خود را به کتابخانه‌های روستاهای اطراف هدیه می‌کنیم.
 
روستای خرماکلا از توابع شهرستان قائم‌شهر در استان مازندران در نخستین جشنواره انتخاب پایتخت کتاب ایران و روستاهای دوستدار کتاب، به انتخاب هیأت داوران جزو 10 روستای برگزیده شناخته شد.
 

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عزت الله نجفی ۲۲:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۹
    بزرگترین کتابخانه روستایی ،کتابخانه مرحوم غلام اسکتی در روستای خوانشرف واقع در خراسان جنوبی با بیش از چهل و شش هزار (46،000) جلد کتاب موجود و موسس آن مرحوم امیر سر تیپ محمد محتشم می باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها