این خبرنگار و روزنامهنگار ادبی با بیان اینکه این فیلمنامه یک اثر تراژیک است، افزود: داستان حول محور زنی به نام فروغ پیش میرود؛ مادری که محکوم است به فداکاری، مسئولیت و عشق. او از این مفاهیم دست نمیکشد و این تکرار سختی و تباهیست.
نویسنده مجموعه شعر «دردی به نام من» یادآور شد: فکر نوشتن این فیلمنامه از طرح این سوال آغاز شد که مهر مادری تا چه اندازه میتواند منجر به شهامت و فداکاری شود و اینکه یک مادر وقتی یک بازی باخت-باخت را پیش روی خود میبیند، چطور به خود جسارت میدهد بد را به بدتر ترجیح دهد. به همین دلیل این کتاب تقدیم شده به مادرانی که بین بد و بدتر، بد فرزندانشان را میخواهند.
وی همچنین درباره انتخاب قالب فیلمنامه برای روایت این داستان گفت: برای نوشتن این فیلمنامه در ابتدا ذهنم مصور بود و به مراتب در هر مرحله واضح و عینی میشد، به همین دلیل تبدیل به فیلمنامهای ساده و بیتکلف شده است.
حسینینژاد درباره امکان اجرای سینمایی «زخم باز» توضیح داد: از سال 90 که کار نگارش انجام شد، آن را به چند کارگردان و تهیه کننده شناخته شده پیشنهاد دادم. آنطور که از کلام و رفتارشان برمیآمد از کار راضی بودند اما حرفشان بودجه نداشتن بود. به هرحال ورود به عالم سینما مناسباتی دارد که من نه از آنها سردرمیآورم و نه علاقهای به پی گیری آن دارم، اما از اینکه «زخم باز» فیلمنامه شد پشیمان نیستم، به ویژه حالا که در قالب کتاب منتشر شده و توانستهام تا حدی آن را به سامان برسانم.
فیلمنامه «زخم باز» نوشته هادی حسینینژاد در 96 صفحه، با شمارگان 330 نسخه، به قیمت 6 هزار و 600 تومان از سوی نشر افراز به کتابفروشیها راه یافته است.
نظر شما