نشست رونمایی کتاب «کیک و شیرینیهای سمیرا جنتدوست» صبح دوشنبه 27 بهمن برگزار میشود.
سمیرا جنتدوست، مربی آشپزی و شیرینیپزی و مولف مجموعه کتابهای آموزشی صنایعغذایی است. نخستین کتاب وی سال 1386 منتشر شد. «آشپزی سنتی»، «شیرینیهای سنتی و مدرن» و «سفرهآرایی و تزیینات»، دیگر آثار وی هستند.
کتاب آشپزی سنتی در سال 1390 توسط سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به عنوان میراث ملی به ثبت رسید و یک سال پس از آن، کتاب شیرینی در سال 1391 به عنوان کتاب نفیس برگزیده سال موفق به دریافت تندیس زرین جشنواره کتابهای نفیس هنری شد. یکم مرداد1391، سازمان جهانی غذا (فائو) با اهدای تقدیرنامهای سمیرا جنتدوست را «بانوی اول آشپزی ایران» معرفی کرد.
سرخانزاده افزود: این نشست از ساعت 10 صبح دوشنبه، 27 بهمن در دفتر موسسه پانیذمهر ایرانیان، برگزار خواهد شد.
موسسه پانیذمهر ایرانیان در خیابان گاندی، نبش کوچه هشتم، شماره 64، واحد b2 واقع است.
نظر شما