کتاب دروغهایی که به خود میگوییم رمانی است با موضوع جنبش حقوق مدنی که از دعوای دو دختر سیاه و سفیدپوست میگوید.
دروغ اول: من نمیترسم. دروغ دوم: مطمئنم کار درست را انجام میدهم. دروغ سوم: برایم مهم نیست درباره من چه فکر میکنند.
سال 1959 است. جنگ برای کسب حقوق مدنی اوج گرفته است و روز اول مدرسه سارا است که به عنوان اولین سیاهپوست وارد مدرسه تماماً سفیدپوست «جفرسونهای» میشود. هیچکس دوست ندارد سارا اینجا باشد. نه معلمان، نه فرماندار و قطعاً هیچکدام از دانشآموزان، به خصوص لیندا،دختر سرسختترین متعصب شهر! سارا و لیندا قرار است یکدیگر را خوار کنند اما زمان بیشتری را کنار هم سپری میکنند و تفاوتهایشان کمتر میشود. هر دو دختر به احساسی میرسند که قبلاً نداشتند و شروع به چشمپوشی میکنند. آنها جهان ناعادلانه را درک میکنند.
«رمانی بزرگ» در «قالب تاریخی» را میخوانید که مسائل دشوار اجتماعی را آشکار میکند و با روشن کردن واقعیات هم جوانان و هم خوانندگان مسن را به خود جذب میکند.
کتاب دروغهایی که به خود میگوییم/ Lies We Tell Ourselves یکی از نوشتههای قوی و تحریک برانگیز درزمینهٔ امور اجتماعی و شهروندمداری است که در قالب رمان به خوبی بیانشده است. «سارا دانبار» یکی از دانشآموزان دستچین شده برای ورود به مدرسه سفیدپوستان «جفرسونهای» در شهر داویسبورگ است. هیچکسی احکام صادره دادگاه را در مورد سارای بهشدت صادق نمیپذیرد.
بزرگترین چالش وی لیندا دختر سفیدپوست است و آنچه بین این دو رخ میدهد بهشدت خواننده را تحت تأثیر قرار میدهد و تکاندهنده است اما «رابین تالی» نویسنده داستان بهگونهای خاص و فوقالعاده موضوع را به تصویر میکشد.
شما به عنوان خواننده در حینی که این دو دائم باهم دعوا و مشاجره میکنند، خودتان را جای یکی از این دو قرار میدهید و جالب اینجاست که نویسنده طوری داستان را نوشته که گاهی اوقات خود را جای سارا و گاهی اوقات خود را جای لیندا قرار میدهید و قضاوت میکنید. همه چیز درباره جنبش حقوق مدنی است.
این کتاب 30 سپتامبر 2014 به قیمت 14 دلار در 384 صفحه توسط انتشارات «هارلکوئین تین» راهی بازار شده است.
نظر شما