پنجشنبه ۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۹
شاپور عظیمی:‌«مولانا و مدرسه عشق» را برای عموم و «فیلمنامه‌نویسی متفاوت» را برای سینمایی‌ها توصیه می‌کنم

شاپور عظیمی، مترجم و منتقد سینما کتاب‌های «مولانا و مدرسه عشق» نوشته مهدی کمپانی زارع را به عموم مخاطبان و همچنین «فیلمنامه‌نویسی متفاوت» نوشته کن دنسیگر و راش جف با ترجمه محمد شهبا را به مخاطبان سینمایی «ایبنا» برای مطالعه آخر هفته پیشنهاد کرد.

شاپور عظیمی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) عنوان کرد: به تازگی مطالعه کتاب «مولانا و مدرسه عشق» نوشته مهدی کمپانی زارع را تمام کردم. این کتاب که در گذشته (1392) از سوی انتشارات نگاه معاصر منتشر شده، مساله عشق در اندیشه مولانا را بررسی می‌کند.

وی افزود: نویسنده با قلمی جذاب، پربار و روان این کتاب را نوشته است. این موضوع باعث شده تا عموم مخاطبان بتوانند از این کتاب بهره ببرند. من به مخاطبان خبرگزاری کتاب و همچنین عموم مردم پیشنهاد می‌کنم این کتاب را حتما مطالعه کنند.

عظیمی همچنین در موضوع سینما نیز کتابی را برای مطالعه علاقه‌مندان این حوزه معرفی کرد و گفت: کتابی که دوست دارم آن را به هم‌صنفان خودم معرفی کنم «فیلمنامه نویسی متفاوت» نام دارد. این کتاب را به طور مشترک کن دنسیگر و راش جف نوشته‌اند و محمد شهبا، مترجم آن است. در این کتاب ساختارهای متفاوتی در حوزه درام‌نویسی بحث شده است.

این مترجم در ادامه اظهار کرد: کتاب «فیلمنامه‌نویسی متفاوت» به تازگی یعنی در نیمه دوم ماه گذشته (آذر 1393) از سوی نشر هرمس منتشر شده و من هنوز مطالعه آن را به پایان نبرده‌ام، اما کتاب بسیار قابل تامل برای دانشجویان و علاقه‌مندان فیلمنامه نویسی است.

«مولانا و مدرسه عشق» نوشته مهدی کمپانی زارع با شمارگان هزار و 100 نسخه، 702 صفحه و بهای 35 هزار تومان از سوی انتشارات نگاه معاصر روانه کتابفروشی‌ها شده است. برای مطالعه فایل pdf صفحات نخستین این کتاب اینجا را کلیک کنید.  

کمپانی زارع همچنین کتاب‌های «مولانا و مسائل وجودی انسان» و «مولانا و معنای زندگی» را نیز تالیف و منتشر کرده است.

«فیلمنامه نویسی متفاوت» نوشته کن دنسیگر و راش جف با ترجمه محمد شهبا، با شمارگان هزار نسخه، 388 صفحه و بهای 30 هزار تومان از سوی نشر هرمس منتشر شده است.

شاپور عظیمی فریدن، مترجم و منتقد پرکار سینماست. «معنا سازی: استنتاج و بلاغت در تفسیر سینما» دیوید بوردول، «روان شناسی و زیبایی شناسی سینما» ژان میتری، «عناصر ساختاری سینمای هیچکاک» نوشته استفان شارف، «روبر برسون: سبک معنوی در فیلم» نوشته جوزف کانین، «الهامات معنوی در سینما» نوشته استیفن سایمون، «نسخه کارگردان: رمز و رازهای کارگردانی از زبان فیلمسازان برگزیده سینمای جهان» نام شماری از ترجمه‌های منتشر شده عظیمی است.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی ایرانی ۱۱:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۱
    عالی بود

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها