معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: امسال 540 عنوان پایان نامه و کتاب در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مورد حمایت این بنیاد قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه تشکل های شاهد و ایثارگری بازوان فکری و اجرایی بنیاد شهید و امور ایثارگران در کشور هستند، خاطرنشان کرد: 100 تشکل استانی و 54 تشکل ملی که در استانها نیز دفتر دارند با بنیاد شهید و امور ایثارگران همکاری دارند.
وی ثبت و ضبط خاطرات شفاهی و سبک زندگی شهدا، والدین و خانواده های شهدا را اصلی ترین برنامه بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در حوزه پژوهشی و ترویجی عنوان کرد.
صادقی ادامه داد: اکثر والدین شهدا در آستان 70 یا 80 سالگی هستند و ممکن است فرصت طلایی ثبت خاطرات شهدا نزد آنان از دست برود.
وی افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با تقسیم بندی استانها در پنج منطقه، ثبت و ضبط خاطرات شفاهی و سبک زندگی شهدا، والدین و خانواده های شهدا و همچنین سیره عملی زندگی جانبازان و ایثارگران را در طول سه سال هدف گذاری کرده است.
وی با اشاره به سیاست بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور برای در اختیار گذاشتن اسناد، وصایا و کتب مربوط به شهدا برای جامعه، به طرح دیجیتال سازی کتابهای کتابخانه تخصصی ایثار و شهادت در این بنیاد اشاره کرد.
معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور اظهار داشت: تا پایان سال جاری 700 عنوان کتاب این کتابخانه به صورت دیجیتال و تحت محیط وب در اختیار هموطنان و پژوهشگران این حوزه قرار می گیرد.
منبع: ایثار
نظر شما