جمعه ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۱
غلامعباس زارع با کتابش به غرفه ایبنا و کتاب هفته آمد

غلامعباس زارع، مسئول کمیته‌های استانی مجمع استانداران و استاندار پیشین استان‌های اصفهان، کرمان و کرمانشاه ضمن دیدار از غرفه «ایبنا» و « کتاب هفته» در بیستمین نمایشگاه مطبوعات، کتاب تازه منتشر شده خود با عنوان «رجال تاریخ جمهوری اسلامی ایران» را معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) غلامعباس زارع، رئیس روابط عمومی و رفاه و مسئول کمیته‌های استانی مجمع استانداران در دیدار خود از بیستمین نمایشگاه مطبوعات مهمان غرفه «ایبنا» و «کتاب هفته» بود و با خبرنگاران و نویسندگان خبرگزاری به گفت‌وگو پرداخت.

زارع در این دیدار گفت: به تازگی کتابی با عنوان «رجال تاریخ جمهوری اسلامی ایران» با پژوهش و نگارش من، منتشر شده است. در این کتاب، مدیران رده نخست در سطح کشور، از جمله وزیر، استاندار، نماینده مجلس، معاونت وزیر و استاندار، اعضای شورای نگهبان قانون اساسی، شورای انقلاب و حتی اعضای نخستین مجلس خبرگان قانون اساسی، از سال 1357 تاکنون معرفی شده‌اند.

وی افزود: چیزی در حدود 12 هزار اسم مدیران، در این کتاب به ترتیب حروف الفبا و همچنین به صورت دوره‌ای مطرح شده است. شرح مختصری نیز از زندگی برخی این مدیران در کتاب درج شده است. به‌نظر من کتاب «رجال تاریخ جمهوری اسلامی ایران» برای پژوهشگران و محققان تاریخ معاصر ایران بسیار مفید و جالب خواهد بود.

زارع همچنین درباره اقدامات خود برای توسعه کتاب و کتابخوانی در دوران کاری‌اش به عنوان استاندار، گفت: معمولا استانداران سعی می‌کنند از زاویه تخصص‌ و رشته تحصیلات آکادمیک‌شان، به فعالیت‌های استانداری بپردازند. رشته دانشگاهی من «مهندسی صنایع» بود، اما به شغل معلمی بیشتر علاقه داشته و سال‌ها نیز در دانشگاه‌های صنعتی شریف، دانشکده افسری امام علی (ع) و دانشگاه آزاد تدریس کرده‌ام. همچنین در سال 1350، یعنی نخستین سالی که قرار بود امتحان کنکور به صورت تستی برگزار شود، من 50 جلد کتاب کمک آموزشی نوشتم که چند عنوان از این کتاب‌ها درباره تفاوت بین آزمون تستی با تشریحی و چگونگی «تست زدن» بود.

رئیس روابط عمومی مجمع استانداران همچنین اظهار کرد: من در سه استانی که به عنوان استاندار مشغول به خدمت بودم، با تعامل و کمک اداره کل فرهنگ و ارشاد آن استان، در تامین کتاب برای کتابخانه‌های عمومی به ویژه تامین کتاب‌های کمک آموزشی، تلاش بسیار کردم. برای من در سمت استانداری، مهم‌ترین مساله کاری، بهبود وضعیت فرهنگی هر استان بود.

وی در ادامه درباره فعالیت‌های تشکیلات مجمع استانداران کشور، گفت: مجمع استانداران یک تشکیلات غیر دولتی (NGO) اما مرتبط با وزارت کشور است. در این مجمع همه استانداران پس از انقلاب عضویت دارند. لازم است اشاره کنم که پس از انقلاب دقیقا 333 نفر استاندار شدند. در این مجمع، تجربه‌های این اشخاص را گرفته و به صورت کتاب یا cd در اختیار دولت می‌گذاریم.

استاندار سابق اصفهان و کرمان، همچنین درباره میزان آشنایی خود با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: من تاکنون از فعالیت این خبرگزاری تخصصی، بی‌خبر بودم و این بی‌اطلاعی تقصیر خود شماست که خود را معرفی نکرده‌اید.

زارع در پایان درباره کتابی که هم‌اکنون در دست تحقیق و نگارش دارد، گفت: در این روزها مشغول کار بر کتاب «شهرهای ایران» هستم. هم‌اکنون در سطح کشور هزار و212 شهر صاحب شهرداری، وجود دارند. در این کتاب، هر شهرداری در یک صفحه معرفی شده و امکانات و پتانسیل‌های اجرایی آنها نیز بررسی می‌شود. همچنین معرفی شهرداران هر شهر نیز بخش دیگری از مباحث کتاب است.

غلامعباس زارع میرک آباد، اکنون رئیس روابط عمومی، رفاه و مسئول کمیته‌های استانی مجمع استانداران است. از سمت‌های پیشین این چهره سیاسی می‌توان به استانداری استان‌های کرمان، کرمانشاه و اصفهان، معاونت وزارت کشور، معاونت سازمان بنیاد مستضعفان و جانبازارن، معاونت وزارت راه، معاون سازمان صنایع دفاع کشور، از اعضای هیات موسس جامعه اسلامی فرهنگیان و ریاست فدراسیون وزنه برداری اشاره کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها