وی با اشاره به بهرهبردن امیر ترکان از حافظه تصویری بسیار قوی، گفت: به همین دلیل برای نگارش خاطرات و ثبت زندگینامه او، نیازی به گفتو گو با نزدیکان این فرمانده ارتش نداشتم. البته در امر مصاحبه از همکاری خلبان بازنشسته ارتش حجت شاهمحمدی، نیز کمک بسیاری گرفتم.
مزینانی، این اثر را کاری معرفی کرد که از سوی ارتش جمهوری اسلامی ایران به دفتر تاریخ شفاهی حوزه هنری انقلاب اسلامی پیشنهاد شده بود و گفت: از سوی سعید فخرزاده، مدیر این دفتر برای نوشتن خاطرات امیر سرتیپ ترکان انتخاب شدم.
وی با بیان اینکه «پرونده قطور» در قالب زندگینامه داستانی نوشته شده است، افزود: البته مصاحبهها به شیوه تاریخ شفاهی انجام و در سال 1391 به واحد انتشارات ارتش تحویل شد.
به گفته مزینانی، این کتاب در 23بخش به زندگینامه امیر ترکان و فعالیتهای پیش از وقوع انقلاب اسلامی چون دوره آموزشي خدمت نظاموظيفه، دانشكده افسري، دوره آموزشي رِنجِر، كوهستان و چتربازي، خدمت در هوابُرد شیراز، تیپ 55 هوابُرد شيراز ، عُمان؛ ظُفار سال 1352 جنگ ارتش ایران و شورشیان ظُفار و همچنین، دوره جنگ تحمیلی و مواردی مثل «پادگان سنندج؛ فرماندهي لشكر28»، «ايتاليا، همايش بررسي قوانين ژنو»، «كردستان؛ پادگان سنندج؛ فرماندهي لشكر28»، «اصفهان ـ تهران، مركز آموزشي توپخانه، دوره اطلاعات ـ استراتژيك» و «کردستان، فرماندهي پادگان سنندج؛ لشكر28» پرداخته است.
وی درباره زمان انتشار کتاب «پرونده قطور» گفت: این کتاب مدتها پیش به نشر آجا تحویل شده است و تا نمایشگاه کتاب بیست و هشتم منتشر میشود.
نظر شما