جمعه ۲۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۵:۳۸
بررسی جایگاه ادبیات امروز امریکا توسط منتقدین ادبی

انجمن قلم آمریکا با حمایت چهره‌هایی چون گریس پالی، سوزان سونتاگ، جیمز بالدوین و آرتور میلر برنامه‌های پائیزی خود را با تمرکز بر ارتباط ادبیات با سایر حوزه‌ها و قدرت کلمه در درک زندگی تنظیم کرده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از هافینگتن پست، همان‌گونه که مرزهای میان زندگی شخصی و سیاسی و میان رسانه‌های هنری، روزبه‌روز نفوذپذیرتر می‌شود، زمان آن رسیده که بپرسیم: ادبیات امروز شبیه چیست؟ وارثان نوابغ ادبی چه کسانی هستند؟ خوانندگان، نویسندگان، آرزومندان و طرفداران متون امروز چه کسانی هستند؟

فصل جدید برنامه‌های عمومی انجمن قلم آمریکا، چالشی برای پاسخگویی به این سؤالات فراهم آورده است. در همین راستا سه‌شنبه گذشته مراسمی در هتل آس با موضوع ادبیات و موسیقی با حضور سه هنرمند، ساشا فرر جونز (منتقد نیویورکر)، شی‌آلو گوآ (فیلمساز چینی) و نلی مک‌کی (خواننده و ترانه‌سرا) برگزار شد.

این جلسه نخستین برنامه پائیزی امسال بود که در مورد محدودیت‌های ادبیات و موسیقی، مسئولیت هنر و قدرت فرهنگی ادبیات در چشم‌انداز فرهنگی همیشه در حال تغییر، برگزار شد. اینکه کجا باید میان ادبیات و موسیقی و میان هنر وزندگی خط کشید؟

به گفته «سوزان ناسل» مدیر اجرایی انجمن قلم آمریکا، این انجمن از قدرت کلمه نه‌تنها در ادبیات بلکه در سایر حوزه‌های هنری و اجتماعی آگاه است.

او گفت: برنامه‌های جدید پائیزی این انجمن گرایش‌های جهان پرسرعت ما را در پذیرش موسیقی، فیلم، روزنامه نگاری و رسانه‌های دیجیتال در کنار ادبیات منعکس می‌کند. این برنامه‌ها با برجسته کردن ضرورت حمایت از تمام نویسندگان در برابر اعمال فشار و سانسور نشان خواهند داد که چگونه ادبیات می‌تواند در درک ما از زندگی ضروری باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها