پنجشنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۵
دیدار مدیر عامل ايرنا از سازمان اسناد و كتابخانه ملی

مدير عامل خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران به همراه هيأتي از مديران اين خبرگزاری از بخش‌های مختلف كتابخانه ملی ديدن كردند. رئیس کتابخانه ملی در این دیدار گفت: کتابخانه ملی به دنبال توسعه فرهنگ است و حلقه اتصال مخاطب و کتاب محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ايران (ایبنا) در این بازدید چند ساعته، مهمانان به همراه رئیس و معاونان سازمان از بخش‌های مختلف کتابخانه دیدن کردند و با فعالیت‌های گوناگون سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران آشنا شدند.

پس از بازدید، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی به همراه معاونان و مشاوران، میزبان نشست صمیمانه با مدیران خبرگزاری ایرنا بود.

در این نشست، دکتر سیدرضا صالحی امیری گفت: همه ما دلسوز نظام هستیم و دغدغه کمک به جامعه را داریم اما باید فضایی مهیا شود که هر چه بیشتر مردم با ابعاد فعالیت‌های سازمان اسناد و کتابخانه ملی آشنا شوند.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی با اشاره به عمده برنامه‌های سازمان از جمله توسعه نسخ خطی، برنامه‌های اندیشگاه، برنامه دیجیتال‌سازی منابع، فعالیت‌های بنیادی مانند دانشنامه فرهنگ که با همکاری صاحبنظران این حوزه در حال تدوین است عنوان کرد: هدف ما از این فعالیت‌ها توسعه فرهنگی است و ابراز امیدواری کرد در جلسات بعدی با مدیران ایرنا، تفاهمنامه همکاری به امضاء برسد.

در این نشست دکتر ناصر مهدوی مشاور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی به معرفی فعالیت‌های فرهنگی سازمان پرداخت.

همچنین شعبانی، رئیس اندیشگاه فرهنگی سازمان اسناد و کتابخانه ملی هدف از تأسیس اندیشگاه را، پیدا کردن حلقه اتصال کمتر دیده شده بین کتاب و مخاطبان آن یعنی اندیشه دانست و افزود: کتابخانه ملی مرکز کتاب و اندیشه است که البته آن گونه که باید اندیشه مجال نمود بیرونی در این بین را پیدا نکرده است.

وی عنوان کرد: آنچه اولویت و دغدغه رئیس سازمان در این حوزه بود مسائل جامعه با رویکرد کرسی‌های آزاد اندیشی و تفکر و اندیشه است.

شعبانی در بخش دیگری از سخنان خود به ایجاد فضایی برای بحث و گفت و گو و شنیدن صداهای مختلف جامعه و بالا بردن آستانه نقد پذیری اشاره کرد و افزود: اندیشگاه فرهنگی کتابخانه ملی برنامه‌های آموزشی نیز در دست اجرا دارد که به تدریج و با استفاده از ظرفیت‌های موجود تحقق خواهد یافت.

در ادامه این نشست محمد خدادی، مدیر عامل ایرنا شرح مختصری از تاریخچه این خبرگزاری بیان کرد و گفت: امروز بسیار باعث خوشحالی من بود که از چنین مجموعه عظیم با امکانات خوب و منابع کم نظیر از نزدیک آشنا شدم.

وی در ادامه افزود: متأسف شدم که در این سال‌ها، آن گونه که شایسته است، این نهاد فرهنگی معرفی نشده است.

خدادی ضمن بر شمردن چند نکته از راهکارهایی که به شناساندن کتابخانه ملی به مردم ایران کمک می‌کند عنوان کرد: من و همکارانم بزرگترین کاری که می‌توانیم انجام دهیم معرفی کتابخانه و فعالیت‌های آن است.

مدیر عامل ایرنا در ادامه سخنانش افزود: مجموعه ما به علت ماهیت کاری دارای واحدهای خالص اطلاعاتی است که برای سازماندهی این مجموعه در حوزه آرشیو عکس و خبر نیازمند کمک سازمان اسناد و کتابخانه ملی هستیم.

خدادی ابراز امیدواری کرد که با توجه به فضای به وجود آمده و با استفاده از ظرفیت‌های خبری و اطلاع رسانی خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، ایرنا بتواند در معرفی سازمان اسناد و کتابخانه ملی و فعالیت‌های مختلف آن و همچنین سیاست‌های جدید سازمان در حوزه‌های مختلف گام‌های مفیدی بردارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها