شنبه ۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۸
جشنواره بین‌المللی امام‌رضا (ع) از مفاخر فرهنگ و ادبیات کردی تجلیل می‌کند

102 اثر ادبی به دبیرخانه سومین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی به زبان کردی ارسال شد. دبیر جشنواره شعر رضوی در این زمینه گفت: این جشنواره از مفاخر فرهنگ و ادبیات کردی تجلیل می‌کند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) حجت‌الاسلام رحیم جعفری،‌ دبیر جشنواره شعر رضوی به زبان کردی گفت: فراخوان سومین جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان کردی از آذرماه سال گذشته(1392) تدوین و به همه استان‌های مختلف کشور ارسال شد و در پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان نیز در دسترش همه ادبا و شعرای کرد زبان سراسر دنیا قرار داده شده است.

وی افزود: خوشبختانه پس از اعلام فراخوان جشنواره شاهد استقبال خوب شعرا و ادبای کرد زبان برجسته کشور بودیم و در نهایت 102 اثر ادبی از 75 شاعر و ادیب کرد زبان به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان عنوان کرد: این 102 اثر شامل 84 اثر در بخش شعر و 18 اثر در بخش داستان کوتاه بوده و در مجموع 45 شاعر و ادیب مرد و 30 شاعر و ادیب زن برای دبیرخانه جشنواره آثار خویش را ارسال کرده‌اند.

جعفری ادامه داد: این جشنواره در پنج بخش شعر ملی، شعر بین‌المللی، داستان کوتاه ملی، تجلیل از کارکنان مبلغ و مروج فرهنگ رضوی و مفاخر فرهنگ و ادبیات کردی رضوی برگزار می‌شود.

دبیر جشنواره بی المللی شعر رضوی به زبان کردی توضیح داد: بخش ملی شعر شامل سروده‌های رضوی شعرا و ادبای کرد متقاضی ساکن مناطق کردنشین کشور بوده و در بخش بین‌الملل نیز سروده‌های نبوی و رضوی شعرا و ادبای کرد ساکن نقاط مختلف جهان داوری می‌شود.

دبیر جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان کردی اظهار کرد: بخش ملی داستان کوتاه مختص آثاری بوده که در قالب داستان کوتاه و به زبان کردی در وصف امام رضا (ع) نوشته شده است و با توجه به تقارن ایام دهه کرامت با گرامیداشت هفته دولت بخش ویژه تجلیل از کارکنان مبلغ و مروج فرهنگ رضوی به تجلیل از کارکنان هنرمند، نویسنده و روزنامه‌نگار که مبلغ و مروج فرهنگ رضوی در سراسر کشور بوده‌اند، اختصاص داده شده است.

او یادآورشد: بخش تجلیل از مفاخر فرهنگ و ادبیات کردی نیز به تجلیل از هنرمندان، شعرا، نویسندگان و ادبای کردی تعلق دارد که شامل آثار مکتوب و فاخری بوده که پس از پیروزی انقلاب اسلامی به چاپ رسیده است.

حجت الاسلام جعفری همچنین از تعامل شعرا و فعالان فرهنگی و ادبی به تولید آثار فاخر در حوزه فرهنگ رضوی، تقویت روحیه استکبارستیزی و نشر دستاوردهای انقلاب اسلامی از طریق شعر، تقویت همبستگی و وحدت اسلامی، هم‌افزایی، بصیرت فرهنگی و نشر بیداری اسلامی، ایجاد نشاط اجتماعی و همگرایی ملی و بها دادن به جایگاه زبان و ادبیات کردی به عنوان ثروت ملی را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.

وی گفت: مراسم پایانی جشنواره در روزهای هفتم و هشتم شهریور در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار می‌شود و از برگزیدگان بخش‌های پنج‌گانه این جشنواره تجلیل خواهد شد.

سومین جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان کردی از سلسله برنامه‌های دوازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) همزمان با ایام دهه کرامت در استان کردستان برگزار می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها