هم اکنون بیش از 10 هزار و 400 کتابخانه مسجد در قالب کتابخانههای تحت پوشش و باز در مساجد کشور فعال است و ساماندهی این کتابخانهها برای توسعه بیشتر نیازمند برنامهریزی و مدیریت منسجمتر است، بر این اساس و با هدف ایجاد شبکه اطلاعرسانی کتابخانههای مساجد و ارتباط دوسویه کتابخانهها با ادارهکل کتابخانههای مساجد این سایت به عنوان یکی از ابزارهای توسعه در نظر گرفته شده است.
تمامی اخبار حوزه کتابخانههای مساجد، آییننامهها و فرمهای اطلاعاتی، بانکهای اطلاعاتی کتابداران و کتابخانهها، نرم افزارهای مورد استفاده کتابخانهای با اجازه دانلود رایگان، کتابها و پایاننامههای حوزه مسجد و کتابخانههای وابسته، آمار و اطلاعات و برنامههای ابلاغی در این سایت در دسترس است.
تمامی کتابخانههای موجود در مساجد کشور در سایت اداره کل کتابخانههای مساجد وارد شده و آمارهای استانی و شهرستانی و مشخصات هر کتابخانه و کتابداران در سایت قابل رویت است که برای برنامهریزان، کتابداران و اقشار مختلف مردم از جنبه های مختلف قابل استفاده است.
رونمایی از صفحه جدید خبرگزای شبستان
در مراسم رونمایی از صفحه جدید خبرگزای شبستان؛ خبرگزاری حوزه دین، فرهنگ و اندیشه، حجت الاسلام «حمیدرضا سلیمانی»، دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور و «جواد عبادی»، سردبیر این خبرگزاری وزیر ارشاد را همراهی میکردند.
بر اساس این گزارش در طراحی صفحه جدید این خبرگزاری، روزآمدترین امکانات و بخشهای متنوع خبری در نظر گرفته شده است که به مخاطبان امکان دسترسی به متنوعترین بستههای خبری در عرصه دین، فرهنگ و اندیشه را میدهد.
خبرگزاری شبستان، از سال 1383 راه اندازی شده است و با ارتقای فعالیت خود در عرصههای مختلف خبری در سال 1386 بهعنوان یکی از 10 خبرگزاری رسمی کشور صاحب پروانه رسمی شد.
باید کانونهای فرهنگی مساجد را به یک شبکه اجتماعی تبدیل کرد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پس بازدید از ستاد عالی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد و انجام برنامه رونمایی از محصولات دینی و فرهنگی در جمع مدیران ستادی و استانی این مجموعه گفت: در جاهایی که به قرآن و حفظ، تفسیر و تدبر آن از طریق مساجد توجه بیشتری میشود مشکلات و هنجارشکنیهای کمتری دیده میشود.
جنتی گفت: تأسیس ستاد عالی کانونهای فرهنگی و هنری در سال 1371 به عنوان نهال کوچکی بود که امروز با داشتن بیش از 18 هزار کانون به صورت درختی تنومند درآمده است و این نشان دهنده این است که در دو دهه اقدامات مثبت و مناسبی برای این حوزه انجام شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به گسترش کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در سراسر کشور بر توجه کیفی اقدامات و فعالیتهای این کانونها و نظارت بر فعالیتهایشان تأکید کرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: با گسترش کانونهای فرهنگی و هنری مساجد میتوان آنها را به یک شبکه بزرگ اجتماعی تبدیل کرد.
وی بر آموزش و تغذیه فکری کانونها تأکید کرد و گفت: باید در معرفی اسلام با توجه به اینکه نسل جوان با همه شبکههای اجتماعی و اطلاعاتی سر و کار دارند،به گونهای عمل کنیم که جوانان به سمت گفتههای دینی جذب شوند و گمشده خود را در مساجد پیدا کنند.
نظر شما