وی افزود: اشاعه و ترویج فرهنگ رضوی در داخل و خارج از کشور یکی از وظایفی است که بر دوش تک تک ما به عنوان مسلمان ایرانی قرار دارد.
او گفت: در خراسان و در کل ایران تاکنون فعالیتهای مطلوبی در زمینه ترویج فرهنگ رضوی انجام شده است که نشانگر عمق علاقه ایرانیان نسبت به ساحت فرهنگ مقدس رضوی است.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ رضوی، ترویج فرهنگ و معارف اسلامی است گفت: از طریق انتقال و ترویج فرهنگ رضوی، فرهنگ اسلامی را به نسلهای مختلف منتقل میکنیم.
کاراندیش در ادامه با اشاره به ویژگیهای برجسته جشنواره بین المللی امام رضا(ع) اظهار کرد: هفتههای فرهنگ رضوی که در راستای ترویج معارف رضوی برگزار میشود یکی از فعالیتهای برجستهای است که توسط بنیاد بین المللی امام رضا(ع) در کشور انجام شده است.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) نیز در این نشست گفت: 360 دستگاه فرهنگی کشور برگزاری جشنواره بین المللی امام رضا(ع) را برعهده دارند و 30 کمیته در قالب ستاد برگزاری این جشنواره در داخل و خارج از کشور فعالیت میکنند.
ˈسیدجواد جعفری افزود: این نوع همکاری و تعامل در سطح کشور و در میان دستگاههای فرهنگی اجرایی و تشکلهای مردمی کشور بینظیر است.
وی با بیان اینکه ستاد برگزاری این جشنواره در طول سال فعال است گفت: برای برگزاری باشکوه مراسم پایانی جشنواره بین المللی امام رضا(ع) نشستهای منظمی در طول سال با حضور نمایندگان نهادها و دستگاههای عضو برگزار میشود.
اختتامیه دوازدهمین جشنواره بینالمللی امام رضا(ع) شهریور ماه امسال همزمان با دهه کرامت در مشهد برگزار میشود.
نظر شما