کتاب «مفهوم سطوح ساده» از این مجموعه سعی دارد رابطه دست، ذهن و نگریستن را در کودکان تقویت کند و کودک در تمرین های این کتاب یاد می گیرد آنچه را در ذهن می پروراند یا مشاهده می کند چگونه تحلیل و طراحی کند.
در بخشی از این کتاب آمده است: «برای تقویت حس جویندگی کودک می توانید پیشنهاد کنید که نوک، اندازه پا یا بال های پرنده ای را که می کشد کوتاه،کوچک یا بزرگ بکشد،همین طور می تواند برای پرنده اش تاج بگذارد.مثل خروس...»
کتاب مفهوم خطوط اسپیرال یکی دیگر از کتاب های این مجموعه است که سعی می کند به کمک تصاویر، کودک را با اشکال هندسی مختلف آشنا کند.
در بخشی از این کتاب می خوانیم: «شکل های مختلفی در اطرافمان وجود دارد. قبلاً فهمیدیم بعضی از شکل ها دایره ای، بعضی ها مربعی، مثلثی، مستطیل یا بیضی هستند، اما حالا می خواهیم شکل های خطی را یاد بگیریم. مثلاً بعضی خطها حلزونی کشیده شده اند...»
کتاب جستجوگری و جویندگی بصری نیز یکی دیگر از کتابهای مجموعه پرورش خلاقیت دیداری است. این کتاب تلاش می کند با استفاده از تصاویری زیبا و قابل درک، مفهوم بافت را برای کودکان بازگو کند.
نویسنده خطاب به والدین کودک در این مجموعه مینویسد: «زمانی که کودک به نقاشی می پردازد، لازم است تا فضا از حیث صدا متناسب با عملکرد او ساخته و فراهم شود.به طور مثال همزمانی نقاشی کودک با تجربیات بصری اش با روشن بودن تلویزیون یا وجود موسیقی هایی که از لحاظ زیرساخت با عملکرد جستجوگرانه کودک سازگار نیست زیان بار است...»
مجموعه کتابهای پرورش خلاقیت دیداری کودکان در 20 جلد طراحی شده که تا کنون پنج جلد آن منشر شده است.
مجموعه کتاب های پرورش خلاقیت دیداری کودک و نوجوان با شمارگان دوهزار نسخه و قیمت هرجلد دوهزار تومان از سوی انتشارات سرو یاسین منتشر شده است.
نظر شما