قاسم تبریزی، پژوهشگر تاریخ معاصر معتقد است که امسال حضور ناشران تاریخ، ادبیات دفاع مقدس و انقلاب اسلامی چشمگیرتر از سال گذشته است و نظم و انظباط بیشتری در نمایشگاه کتاب وجود دارد.
وی در ادامه افزود: ناشران ادبیات دفاع مقدس و تاریخ بیشتر از سال گذشته به فعالیت مشغولند و تنوع کتابها و آثار در نمایشگاه امسال مشهود است.
تبریزی درباره کتابهایی که از نمایشگاه خریداری کرده است اظهار کرد: «دانشنامه جهان اسلام» و جلد بیستم «دایره المعارف اسلامی» را خریداری کردم. یک مجموعه کتاب درباره رجال و شخصیتها را که لازم داشتم نیز تهیه کرده و هنوز 10 تا 20 عنوان کتاب دیگر باید خریداری کنم.
وی به کتابها و ناشرانی که در نمایشگاه حضور دارند اشاره کرد و گفت: به دلیل این که ناشران و نویسندگان حوزه تاریخ معاصر ایران را میشناسم کتابها را به راحتی پیدا میکنم و در این راه با مشکلات و سختیها روبهرو نمیشوم.
این پژوهشگر تاریخ انقلاب اسلامی درباره کمبودهای نمایشگاه سال گذشته عنوان کرد: اطلاعرسانی سال گذشته چندان مناسب نبود و پاسخگوییها ضعیف بود اما در بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران اطلاعرسانی مناسب و نشستها نیز نسبت به سال گذشته منظمتر و متنوعتر برگزار میشود.
تبریزی ادامه داد: کتابهایی که در سالن یاس چیده شده با موضوع هر گروه تفکیک شده است و دستاوردهای کتاب در سال 92 را به تصویر میکشد و مخاطبان میتوانند در این سالن از تازههای نشر مطلع شوند. همچنین افرادی که در این سالن مستقرند پاسخگوی مراجعان هستند.
قاسم تبریزی، عضو شورای پژوهشی موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی و عضو شورای فصلنامه مطالعات تاریخی و پژوهشگر تاریخ معاصر بهشمار میرود که مقالههای بسیاری در این حوزه دارد. مقالههای «صاحبنظری که درد دین داشت»، «مطهری و تبیین اندیشه اسلامی» و پژوهشهایی در حوزه نهضت جنگل، استعمار انگلیس و تاریخ انقلاب اسلامی برخی از آثار وی است.
نظر شما