مدیر نشر نوید شیراز گفت: نمایشگاه کتاب تهران یک پدیده نادر در خاورمیانه است که باید قدر آن را بدانیم و به اعتقاد من اگر مسوول یا ناشری در این نمایشگاه کار مثبتی انجام دهد، باید از از او قدردانی شود.
نویدگویی با اشاره به اهداف نخستین برپاکنندگان نمایشگاه کتاب تهران اظهار کرد: ایده برپایی نمایشگاه کتاب تهران، نخستین بار از سوی صبا زنگنه در سال 1365 مطرح شد. این رویداد در سال 1366 و در اوج جنگ و موشک باران تهران با وجود همه مشکلات مالی و اجتماعی برپا شد.
نویدگویی در ادامه تاکید کرد که باید از بانیان برپایی نخستین نمایشگاه کتاب تهران تکریم و تجلیل شود.
این فعال فرهنگی گفت: اکنون ما یک نشریه با عنوان «نامه نوید» ویژه نمایشگاه کتاب تهران چاپ کردهایم و از این طریق به معرفی پیشکسوتان فرهنگی از جمله فعالان فرهنگی استان فارس پرداختهایم. برخی از عناوین نشریه «نامه نوید» شامل «راوی ایران کهن»، «اسطوره سرو»، «تخت جمشید در تاریخ معاصر» و «شیراز؛ از مهد تمدن تا شهر بهار نارنج» است که آثاری از نویسندگانی مانند «علی ساوی»، «منصور اوجی»، «پرویز خائفی» و «صدرا ذوالریاستین شیرازی» است.
به گفته نویدگویی امسال 38 عنوان کتاب جدید مانند «غزل در فارس» نوشته صدرا ذوالریاستین، «اشک پدر» نوشته حسین علی رضوی، «آخرین ایستگاه کجاوه لیلی» نوشته سید محمود سجادی، «پیراهنی از خاکستر» نوشته منصور پایمرد، «سکوت ارغوان» سروده محمدرضا ملکی و «دیوان سها شیرازی» از سوی این ناشر در نمایشگاه ارایه شده است.
نظر شما