پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۷:۵۱
«اسکاتلند من، بریتانیای ما»، کتاب جدید و جنجالی نخست وزیر سابق انگلیس

گوردون براون نخست وزیر سابق انگلیس نیز در کتاب جدید خود، تاکید می کند که اسکاتلند باید بخشی از بریتانیا باقی بماند حتی اگر نیاز به اصلاحات ساختاری برای حفظ اتحاد باشد.

ترجمه اختصاصی خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از گاردین - در سال 1999 و با گشايش پارلمان اسکاتلند، اين منطقه از آنچه بریتانیا نامیده می شود کمی مستقل شد اما همچنان  بحث استقلال کامل اسکاتلند مطرح است.

چندی پیش هزاران نفر از مردم اسکاتلند در خیابانهای این کشور علیه سلطنت پادشاهی انگلیس تظاهرات کردند. البته این تظاهرات فروکش کرده ولی همچنان بحثهای جدایی و استقلال از پادشاهی انگلیس در اسکاتلند داغ بوده و در این میان انگلیسی ها هم بیکار ننشسته اند.

گفته می شود دولت انگلیس نیز کمپینی را علیه استقلال اسکاتلند تشکیل داده و با حضور مقامات آمریکایی درصد است موضوع را به نفع خود جلو ببرد. به هر حال انگلیس به خاطر منافع مختلف حاضر نیست از اتحاد اجباری با این کشور دست بردارد.

گوردون براون نخست وزیر سابق انگلیس (که خودش اسکاتلندی بوده و فرزند یک کشیش است) در کتابی جدید اعتقاد خود را اینگونه توضیح داده که اسکاتلند باید بخشی از بریتانیا بماند و نوشته که برای رفع مشکلات پیش آمده باید اصطلاحات رادیکالی در این اتحاد صورت گیرد.

در این کتاب که قرار است تحت عنوان «اسکاتلند من، بریتانیای ما» از سوی انتشارات سیمون اندشاستر در تاریخ 19 ژوئن (29خرداد) سال جاری منتشر شود، براون درباره مسئله استقلال اسکاتلند از انگلیس به طور مفصل بحث کرده است.

وی در جایگاه کسانی که با جدایی اسکاتلند از انگلیس مخالف هستند بحث خود را اینگونه شروع می کند که «در صورت جدایی کشور عزیزشان بریتانیا دیگر شکوه و عظمت خودش را نخواهد داشت و می نویسد برای اینکه این زیبایی حفظ شود باید به طور سیاسی در کنار هم زندگی کنیم.»

وی اعتقاد دارد مردم بریتانیا برای جلوگیری از فروپاشی این اتحاد، باید اصلاحات رادیکالی  انجام دهند و برای این کار نیاز به تدوین جدید قوانین مربوط به مشارکت های ملی است. وی خطاب به مسئولان انگلیسی، تقسیم منابع و قدرت در تمام بریتانیا را یکی از راهکارهای عدم جدایی از بریتانیا ارزیابی می کند. براون در این کتاب تجربیات شخصی خود را از دوران جوانی در اسکاتلند نوشته که به عنوان نماینده منطقه کارکالدی و گودن بیت فعالیت می کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها