سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۳:۱۵
رابطه کتابخوانی و فیلم های عامه پسند سینمای ایران از نگاه نویسنده و کارگردان فیلم شیار 143

نویسنده فیلم «شیار 143» می گوید: "ما کودکان را به خواندن کتاب در کودکی عادت نداده ایم تا در بزرگسالی با نگاه تحلیلی به فیلم ها نظر دهند."

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) نرگس آبیار گفت: " یکی از دلایلی که فیلم های ساخته شده امروز سینمای ایران عامه پسند است و نگاه تحلیلی به روی آنهاز سوی کودکان و نوجوانان وجود ندارد این است که ما کودکان را به خواندن کتاب در کودکی عادت نداده ایم تا در بزرگسالی با نگاه تحلیلی به فیلم ها نظر دهند، بنابراین تنها راه آن مطالعه در سنین کودکی است. "

این نویسنده و کارگردان افزود: " قبل از اینکه وارد عرصه سینما بشوم روزی 4 ساعت مطالعه می کردم و به دلیل اینکه به عنوان کارشناس در یک انتشارات مشغول به کار بودم هر دست نوشته و کار جدیدی که برای چاپ کتاب ارایه می شد را می خواندم. حالا عادت کتاب خوانی ام تغییر کرده و در کنار کتابخوانی به دیدن فیلم نیز می پردازم زیرا برخی از فیلم ها نیز از روی کتاب ها ساخته می شوند. "

آبیار تاکید کرد: " سرانه مطالعه نه تنها در کشورمان بلکه در کشورهای دیگر به دلیل وجود تکنولوژی های برتر کمی کاهش یافته است اما هنوز خواندن کتاب های کاغذی در بین علاقمندان و کتاب دوستان مرسوم است زیرا درمقایسه با کتاب های صوتی و تصویری که مشکلاتی را در هنگام خواندن به همراه دارد کتاب های کاغذی هنوز پر طرفدار است.

کارگردان شیار 143 گفت: برای افزایش کتابخوانی یا باید بر تکنولوژی های روز جهان غلبه کرد و یا راه حل بهتری را در محیط مجازی و تکنولوژی های به روز جستجو کرد. "/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها