شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۵
برگزاری نمایشگاهی از آثار عباس حری

کتابخانه حسینه ارشاد، ‌به مناسبت سالروز تولد عباس حری،‌ طراح نظریه «اطلاع‌شناسی» نمایشگاهی از آثار وی را برای بازدید عموم بر پا کرده است.

مهسا مهدی‌زاده،‌ مسوول روابط عمومی کتابخانه حسینه ارشاد، در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، درباره برگزاری نمایشگاه کتاب آثار مرحوم دکتر عباس حری در این کتابخانه اظهار کرد: این نمایشگاه به مناسبت سالروز تولد دکتر حری، دانشمند علم اطلاعات و دانش‌شناسی، به مدت چهار روز از تاریخ 15 تا 19 اسفند برپا شده است.

وی با اشاره به این مطلب که استاد حری، عضو کتابخانه حسینه ارشاد بود، افزود: این آثار شامل 360 نشریه و 268 عنوان کتاب است؛ این آمار مربوط به منابع اهدایی است. 

مهدی‌زاده گفت: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با بخش روابط عمومي کتابخانه با شماره 22866465  تماس بگیرند.

دکتر عباس حری، 15 اسفند‌ماه سال 1315 در مشهد در خانواده‌ای روحانی به دنیا آمد. در سال ۱۳۴۹ از دانشگاه مشهد در مقطع لیسانس رشته زبان و ادبیات انگلیسی، در سال ۱۳۵۲ از دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد رشته کتابداری و در سال ۱۳۶۰ (۱۹۸۱) از دانشگاه کیس وسترن ریزرو آمریکا، در مقطع دکترای کتابداری فارغ‌التحصیل شد. 

رساله دکترای وی در مورد مقایسه شباهت‌های استنادی و شباهت واژگان نمایه برای ربط دادن مدارک مرتبط از حیث موضوعی بود. حری، از ۱۳۵۳ استاد دانشگاه تهران شد. وی از نخستین دانش‌آموختگان کتابداری نوین در ایران بود و در پیشبرد آموزش و پژوهش در این رشته در کشور تلاش زیاد نمود. 

عباس حری، به‌عنوان سردبیر، مدیرمسوول و هیات تحریریه چندین مجله علمی از جمله اطلاع‌شناسی فعالیت کرده‌ است. وی روز شنبه هفتم اردیبهشت 1392 در سن 77 سالگی درگذشت. 

مرحوم دکتر عباس حری، در بخشی از نشریه «پیام کتابخانه» در سال 1371 درباره مقوله فرهنگ مدیریت سازمانی نوشته بود: «فرهنگ مدیریت سازمانی ما فرهنگ تعاونی نیست. مدیریت نوعی مالکیت تلقی شده‌است و مدیر کسی است که مایملک اجتماعی سازمان را در دوران مدیریت خود از خطر بهره‌وری اجتماعی مصون نگه دارد.»/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها