سه‌شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۷
ابوترابی: کتابخانه مجلس بی نظیرترین کتابخانه پارلمانی در جهان است

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد حسن ابوترابی، نایب رییس مجلس شورای اسلامی در مراسم نودمین سالگرد تاسیس کتابخانه مجلس گفت: کتابخانه مجلس شورای اسلامی با 14 میلیون سند و 25 هزار نسخه خطی یکی از بی نظیرترین کتابخانه‌های پارلمانی جهان است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، مراسم نودمین سالگرد تاسیس کتابخانه مجلس شورای اسلامی ظهر امروز سه شنبه ( 13 اسفند ماه) با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید محمد حسن ابو ترابی، حسین نوش آبادی، معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین محمد علی احمدی ابهری، رییس اسبق کتابخانه مجلس شورای اسلامی، محمد رجبی، رییس فعلی کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی در سالن شهید مدرس ( تالار مشروطه) کتابخانه مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

ابوترابی دراین مراسم عنوان کرد: کتابخانه مجلس شورای اسلامی در ردیف پنج کتابخانه پارلمانی جهان می‌‌درخشد و با 14 میلیون سند و 25 هزار نسخه خطی بی نظیرترین کتابخانه پارلمانی جهان است.

وی با تشکر از فعالیت‌هایی که در طول این سال‌‌ها در این کتابخانه انجام شده است، عنوان کرد: انتشار نشریه انگلیسی زبان این کتابخانه به صورت دو ماهنامه، مایه امتنان است. در کنار این نشریه چاپ عناوین جدید کتاب‌ها که بیش از 400 عنوان را به خود اختصاص داده بود و از طریق این کتابخانه معرفی شده است، در دوره مدیریت فعلی هم جای تشکر دارد و امیدواریم ادامه پیدا کند.

ابوترابی تاکید کرد: حضور کتابخانه مجلس در کنار مجلس شورای اسلامی نشان دهنده پیوند علم با عمل است اما این که تا چه اندازه از آن بهره بگیریم مشخص نیست؟ امیدواریم روزی فرا برسد که تصمیم‌گیران و تصمیم سازان در این نهاد و مشابه این مکان فراوان باشند.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: شکل‌گیری کتابخانه مجلس شورای اسلامی تبیین کننده نگاه منطقی و اصولی به دانش و علم به عنوان مهمترین ابزار و روشن‌ترین راه برای حرکت بوده است و در این مجمع علمی نیازی استدلال به آموزه‌های دین برای تبیین آموزه‌های علم و معرفت نیست.

وی با تاکید بر این‌‌‌که ایران اسلامی مفتخر است که در قاره کهن آسیا بنیان مجلس نهاد قانون گذاری را گذاشته است، عنوان کرد: این کار بزرگ و ارزشمند تفکری، برآمده از آموزه‌های دینی و نقش فاخر علمای دین در مدیریت سیاسی کشور و مبارزه با دیکتاتوری و استبداد بوده است.

ابوترابی عنوان کرد: تنها راه رسیدن به کمال از نگاه قرآن سلوک علمی است و آیات قرآنی فراوانی گواه این حقیقت است زیرا مسیر تعالی بر مبنای قرآن دانش و علم است.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در میان تمام پدیده ها انسان موجود منحصر به فردی است که از توانایی نگارش و قدرت قلم برخوردار است و قلم و کتابت مهم‌ترین ابزار برای رسیدن به علم و دانش است و اگر انسان نبود فتح مرزهای علم و قله‌های دانش امروز معنایی نداشت.

وی با بیان این‌که قرائت که بر کتابت استوار است راه رسیدن به معرفت الهی و قرب خدای بزرگ است، عنوان کرد: راه مبتنی بر قلم، کتابت و قرائتی که با نام خداوند آغاز شود راه تعالی است اما علم تهی از ایمان امروز اساس سرکشی و طغیان بشر است.

ابوترابی عنوان کرد: خدای متعال خود را اکرم معرفی می‌کند زیرا نعمت قلم را به انسان بخشیده است و انسان قادر است با نگارش در مدرسه معرفت الهی به کسب دانش و علم بپردازد. هنر قرآن کریم تربیت انسان عالم عامل است یعنی انسانی که به علم و دین خود وفادار است.

وی با بیان این‌‌که عقل عملی راهگشاست، عنوان کرد: نظریه‌پردازی در حوزه مدیریت کشور قوی است. در این زمینه باید به بحث اقتصاد مقاومتی اشاره کرد که یک دهه ازسوی رهبری مطرح شده و مدیران کشور از نگاه علمی به آن اعتقاد دارند اما در عرصه عمل همچنان از آنها فاصله داریم./

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها