به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، آیین افتتاحیه هشتمین کنفرانس ملی و پنجمین کنفرانس بینالمللی یادگیری و آموزش الکترونیکی ایران، صبح امروز (7 اسفندماه) با حضور کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات و مسوولان برگزاری همایش، در محل سالن اجتماعات سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار شد.
دکتر غلامعلی منتظر، دبیر علمی کنفرانس بینالمللی یادگیری و آموزش الکترونیکی ایران، اظهار کرد: 530 مقاله در این دوره به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که از بین مقالههای پذیرفته شده، 30 مقاله به صورت شفاهی و 45 مقاله بهصورت پوستر طی دو روز برگزاری این دوره ارایه خواهند شد.
وی افزود: در مدت دو روز برپایی این کنفرانس، سه میزگرد با پنج سخنران اصلی در 6 محور تشکیل خواهد شد. پژوهشگران مرتبط با 6 محور اصلی کنفرانس، 160 اثر در حوزه وجوه مهندسی و فناورانه در یادگیری الکترونیکی، 99 مقاله در موضوع یادگیری، یاددهی، طراحی، روششناسی و هنر تعلیم، 76 مقاله در موضوع جنبههای راهبردی، مدیریت و سازماندهی یادگیری الکترونیکی، 74 مقاله در حوزه جنبههای راهبردی، مدیریت و سازماندهی یادگیری الکترونیکی، 64 اثر در موضوع تضمین کیفیت، ارزشیابی، ارزیابی و اعتبارسنجی در یادگیری الکترونیکی، 53 اثر در موضوع جنبههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در نظام یادگیری الکترونیکی و 49 اثر نیز در حوزه کاربردها و موردپژوهیها در نظام یادگیری الکترونیکی مربوط ارایه کردهاند.
منتظر ادامه داد: در این دوره تلاش شد تا فضای بیشتری برای ارایه پوستر فراهم شود. این آثار به صورت پنلهای تخصصی بررسی خواهند شد و در نهایت یک یا دو اثر منتخب خواهند شد. مقالهها نیز در سه نشریه علمی و پژوهشی و همچنین در ISC منتشر و نمایه خواهند شد.
در حوزه یادگیری الکترونیکی از برنامه پنجم عقبیم
وی با اشاره به ضعف ساختاری نهادهای مختلف کشور در حوزه یادگیری الکترونیکی، اظهار کرد: یک دهه از فعالیت نهادهای مختلف در حوزه یادگیری الکترونیکی میگذرد و امروز شاهدیم که تعداد متخصصان با آن سالها تفاوت چندانی نداشته است. متاسفانه در بسیاری از زمینهها مانند حضور فعال دانشگاهها در این عرصه دچار ضعف هستیم، درحوزه اجرا نیز با وجود تاکید برنامه پنجم توسعه، هیچ برنامه مدونی پیشبینی نشده است.
منتظر در پایان، سفر استانی رییس جمهور را دلیل حضور نیافتن سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در این آیین، عنوان کرد.
در این آیین، دکتر سیدامید فاطمی و دکتر سیدعلی اصغر رهنمافرد، رییس و دبیر اجرایی هشتمین کنفرانس ملی و پنجمین کنفرانس بینالمللی یادگیری و آموزش الکترونیکی ایران، به ارایه گزارشی از مقدمات برگزاری این دوره از کنفرانس پرداختند.
در حاشیه این کنفرانس دو روزه، نمایشگاهی با عنوان «یادگیری الکترونیکی» نیز با حضور شرکتهای فعال در حوزه الکترونیک و برخی ناشران تخصصی از جمله آوند دانش، ناشر تخصصی کتابهای انتشارات وایلی، بلکول برپا شده است.
هشتمین کنفرانس ملی و پنجمین کنفرانس بینالمللی یادگیری و آموزش الکترونیکی ایران، با حمایت 15 نهاد تحقیقاتی و دانشگاهی کشور و به همت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، به مدت دو روز (هفتم و هشتم اسفندماه) در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، واقع در بزرگراه حقانی در حال برگزاری است./
چهارشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۷
نظر شما