محمود کلاهدوز در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، عنوان کرد: مزایده در اصل به دلیل اینکه شرکت کنندهای نداشت بدون نتیجه به اتمام رسید اما اکنون وارد مرحله خطرناک تری میشود و ممکن است ملک بدون قیمت پایه و با حداقل قیمت تا 10 روز دیگر به فروش برسد امیدواریم از این عمل جلوگیری شود اما فعلا بر اساس آخرین اعلام، باید منتظر مزایده منزل به هر قیمتی باشیم.
مدیر کتابفروشی رشد درباره پیگیری حل مشکل مالیاتی خود اظهار کرد: تنها قول مساعدی که در این مدت برای حل مشکل مالیاتی خود گرفتیم؛ کمک استانداری ، دکتر مقتدایی و معاون امنیتی و انتظامی، مهندس دهقان برای جلوگیری از مزایده بود.
وی عنوان کرد: این دو شخص از آقای کاویانی معاون اداره مالیاتی خواستند که معافیت مالیاتی کتابفروشی را که نامه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ رعایت کنند یا به مدت شش ماه بر اساس نامه محمد نهاوندیان، رییس دفتر رییس جمهوری به وزیر اقتصاد و دارایی پروندههای مالیاتی اصحاب فرهنگ را که در حال رسیدگی و اجراست ،تا زمان اصلاح آیین نامه تعلیق کنند.
کلاهدوز در حالی که با مجموعه ای اسناد و نامههایی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی فعلی به رییس جمهوری، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به استاندار خوزستان، نامه رییس فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را دست داشت، گفت: طبق این مدارک که اسنادش موجود است باید مشکل مالیات این کتافروشی حل شود اما اداره دارایی اهواز آن را انکار میکند.
وی اظهار کرد: بر اساس ماده قانونی 181 جهت نظارت بر حسن تنظیم دفاتر و طرز نگهداری ماموران مالیاتی به صورت غیر قانونی به حسابهای این کتابفروشی دسترسی پیدا کردند و با تهدید اعدادی را از فروش کتاب که در واقع ورود و خروج کتاب بود، را دریافت کردند.ارایه این برگه بازرسی بر اساس این ماده قانونی برای ورود به کتابفروشی غیر قانونی بود زیرا کتابفروشان الزامی برای نگهداری این دفترها ندارند.
مدیر کتابفروشی رشد گفت: بر اساس نامه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از رییس جمهوری تقاضا شده بود، پروندههای مالیاتی اصحاب فرهنگ تا شش ماه دیگر و همزمان با اصلاح آیین نامه تعلیق شود.
کلاهدوز عنوان کرد: امیدواریم اداره دارایی به ما مهلت بدهند تا این قانون اصلاح شود. متاسفانه کتابفروشان هماهنگی لازم را ندارند. از سال 1384 تا کنون مالیات را گرفتند و انگار این قانون ملغی شده در حالی که طبق طرح استفساریه بند ل ماده 139 این قانون پابرجاست. قانون معافیت مالیات کتابفروشان و ناشران تا سال 1385 و 86 اجرا شده در حالی که این استان قانونی برای این معافیت ندارد. در سال 1385 653؛ نفر از اعضای اتحادیه ناشران و کتافروشان تهران شامل این مالیات شدند اما بعد از آن دوباره از این معافیت جلوگیری شد.
وی عنوان کرد: متاسفانه در شهرستان ها به دلیل تعداد کم کتابفروشان این معافیت انجام نشده زیرا این ادارهها تابع دستوری هستند که اداره مالیات هر شهرستان عرضه میکند. در شهرستانها ناشران و کتابفروشان زیر مجموعه اتحادیه صنف کتاب و نوشت افزار هستنداما در تهران اتحادیه کتابفروشان و ناشران را داریم . در تهران ناشران با کتابفروشان یکی هستند اما در شهرستانها این صنف با صنف نوشت افزارها ادغام شد که نوشتافزارها معافیت مالیاتی ندارند.
مدیر کتابفروشی رشد گفت: اگر اداره مالیات بخواهد قانون را رعایت کند، میتواند صنف کتابفروشان را به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هر شهرستان معرفی کند و لیست را به اداره دارایی بدهد و مجوز صنف از طریق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به اداره دارایی هر شهرستان منتقل میشود و مشکل قانون وجود ندارد.
کلاهدوز عنوان کرد: معافیت مالیاتی کتابفروشان و ناشران اکنون در رفسنجان و اصفهان اجرا میشود اما هنوز اجرای این قانون به شهرستان اهواز نرسیده است. سال 1380 دولت به این نتیجه رسید که میان تعداد ناشران و کتابفروشان تناسبی بر قرار نیست و برای این که بتوانند شغل کتابفروشی را توسعه دهند مالیات را برداشتند اما این حمایت درباره ما برعکس انجام شده و مالیات این صنف را ده برابر کردند./
یکشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۸
نظر شما