گزارش مراسم تکریم و معارفه مدیر عامل خانه کتاب/3
نجفعلي ميرزايي: با ایجاد مرکز مطالعات به رصد علمی کتاب می پردازیم
مديرعامل موسسه خانه كتاب گفت: سرنوشت كتاب به دست سياستمداران و مقامات افتاده، تمام تلاش خود را ميكنيم كه با ايجاد يك مركز تخصصي به رصد علمي كتاب بپردازيم.*
نجفعلي ميرزايي، مديركل موسسه خانه كتاب با اشاره به اهداف جديد اين موسسه گفت: ما به يك مركز مطالعات راهبردي و تحقيقاتي براي كتاب نياز داريم چراكه براي مثال روزانه خبرهاي متنوعي را در حوزه مميزي مشاهده ميكنيم اما يك تحليل و تحقيق علمي در اين حوزه نميبينيم، اين بدان معناست كه سرنوشت كتاب به دست سياستمداران و مقامات افتاده، تمام تلاش خود را ميكنيم كه با ايجاد يك مركز تخصصي به رصد علمي كتاب بپردازيم.
مديركل موسسه خانه كتاب با تشكر از حضور اهالي فرهنگ در اين مراسم اظهار كرد: وجود هيات امنا در اين موسسه ميتواند به انجام كارها سرعت بخشد و از بروز بسياري از مشكلات جلوگيري كند، اميدوارم كه با همكاري افراد اين موسسه بتوانيم كارهاي مفيدي را انجام دهيم.
ميرزايي در تشريح وضع كتاب بيان كرد: متاسفانه وضع كتاب نه در شان يك تمدن اسلامي و ملي است و نه در شان نظامي است كه رهبري آن بدون ترديد كتابدوستترين و كتابخوانترين رهبر و مسوول جهان است، علاقه رهبري به كتاب در بين كل مقامات سياسي دنيا بينظير است چراكه عاشقانه اهل قلم را ميپذيرند و با تكتك آنها به صحبت ميپردازند.
وي با اشاره به فعاليتهاي گذشته گفت: مركزي را با پنج كارمند در لبنان تشكيل داديم كه در دوره فعاليت خود توانست، 200 اثر را به زبان عربي منتشر كند، اين مركز همچنان با قدرت به فعاليتهاي خود ادامه ميدهد، بخاطر دارم محسن پرويز (معاون امور فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در دوره نهم) در بازديد از اين مركز به من گفت، كاري كه شما در لبنان كرديد آرزوي 30 ساله انقلاب بود. همچنين در ملاقات با مقام معظم رهبري خدمت ايشان عرض كردم كه دليل موفقيت اين مركز تنها به دليل نبود بوروكراسيهاي اداري است.
ميرزايي ادامه داد: از حمايتهاي سيد عباس صالحي تشكر ميكنم چراكه صحبتهاي وي براي من به منزله راهكار و چشماندازي روشن است. از اهالي فرهنگ تقاضا ميكنم كه ايدههاي ارزشمند خود را مطرح كنند چراكه يك ايده گاهي از 100 كتاب ارزشمندتر است، متاسفانه فرهنگ ارقام و رقم بر ما غلبه كرده اما از ايدههاي فرهيختگان نبايد غافل شد.
مديركل موسسه خانه كتاب با اشاره به آينده اين موسسه اظهار كرد: ما بايد با كمك يكديگر منزلها را طي كنيم، اگر ما با آن امكانات محدود در لبنان توانستيم آن كار مهم را بكنيم، قطعا در اين موسسه كه در مهد تمدن سازي اسلامي قرار دارد ميتوانيم كارهاي بسيار بزرگي را انجام دهيم.
وي درباره عملكرد مديران قبلي اين موسسه گفت: بدون توجه به موانع و محدوديتهاي بودجهاي و مديريتي نميتوان كارهاي گذشته را قضاوت كرد چراكه كار غير اخلاقي و ناصحيحي است، بايد افراد سابق بيايند و با گفتن مشكلات و موانع گذشته به بيان عملكرد خود بپردازند.
ميرزايي در بخش پاياني صحبتهايش اظهار كرد: موفقيت اين موسسه بدون تلاش جمعي محقق نخواهد شد، موفقترين مديران كساني هستند كه از پتانسيلها استفاده ميكنند چراكه در اتاق مديران هيچ اتفاقي خاصي رخ نميدهد و تنها با مديريت پتانسيلهاي علمي است كه ميتوانيم شاهد تغييراتي در سازمان باشيم.
نظر شما