وصفی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، اظهار کرد: نحوه عرضه کتابهای الکترونیکی خارجی که مورد استفاده مراکز دانشگاه، پژوهشی و آموزش عالی کشور است مورد ارزیابی قرار گرفت و نمایندگان نهادهای مختلف راهکارها و پیشنهادهایی را مطرح کردند.
عضو شورای برنامهریزی نمایشگاه کتاب بیست و هفتم عنوان کرد: دستاورد این جلسه این بود که چگونه میتوانیم در نمایشگاه کتاب سال آینده آثاری که از بنگاههای خارجی در حوزه کتابهای الکترونکی وارد نمایشگاه میشوند را حمایت کنیم.
وی با اشاره به برپایی کارگاههای آموزشی که میتوانند در ایام نمایشگاه کتاب شکل بگیرند، گفت: بررسی این نکته که این کارگاهها چطور میتوانند با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین وزارت بهداشت و درمان به عرضه کتاب الکترونیکی خوب و با کیفیت بپردازند نکته ای بود که در این جلسه مطرح شد.
وصفی عنوان کرد: در این کارگاهها مسوولان کتابخانههای دانشگاهی و همچنین برخی ناشران کشور که تمایل به ساخت کتاب گویا دارند، میتوانند شرکت داشته باشند.
مدیر بخش بین المللی نمایشگاه کتاب اظهار کرد: حمایت از شرکتهایی که از کشورهای دیگر در اين نمایشگاه حضور پيدا مي كنند و صرفا به کارهای خدماتی و پشتیبانی در حوزه تولید منابع الکترونیک می پردازند و در تولید محتوای کتاب دخالتی ندارند از جمله مباحث دیگری است که در این نشست مطرح شد.
عضو شورای برنامهریزی نمایشگاه کتاب بیست و هفتم گفت: ارزیابی سیستمهای امنیتی و حمایتی که میتوان بر روی کتابهای الکترونیکی نصب کرد تا اثر در برابر سوء استفاده محفوظ بماند از جمله مسایل دیگری است که در این نشست مطرح شد.
وی عنوان کرد: اعضای شرکت کننده در این هماندیشی فرصت دارند پیشنهادهای خود را برای رییس این کمیته ارسال کنند تا امسال سالن ناشران الکترونیکی از نظر محتوایی به روز و از نظر فیزیکی با کیفیت باشد.
جلسه هماندیشی تامین منابع الکترونیکی و هماهنگی با ناشران در بیست و هفتمين نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران صبح امروز( 13 بهمن ماه) با حضور نمایندگانی از کتابخانههای مرکزی و اسناد دانشگاه علوم پزشکی تهران، رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران، نهاد دانشگاه آزاد و مسوولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین وزارت بهداشت و درمان برگزار شد.
یکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۶
نظر شما