سه‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۳
مردم براي چاپ عكس حضرت امام (ره) صف می کشیدند

ميريونس جعفري، مدير چاپخانه جامي گفت: پس از چاپ رساله امام به كارهاي ديگري مانند چاپ عكس و اعلاميه‌هاي ايشان نیز پرداختم. به ياد دارم كه مردم براي چاپ عكس حضرت امام خمینی (ره) در خيابان ظهيرالاسلام صف مي‌ کشیدند.

ميريونس جعفري در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) اظهار كرد: در سال 56 چاپخانه رودكي را تاسيس كردم و با چاپ چند كتاب از آثار مرحوم آيت‌الله سيد محمود طالقاني (ره) با وي آشنا شدم، نزديكي منزل آن انسان بزرگ به چاپخانه رودكي و علاقه زيادم به وي باعث شد تا رابطه خوبي با وی داشته باشم.

وي ادامه داد: دوستي با آيت الله طالقاني موجب شد كه وارد كارهاي انقلابي شوم و چاپخانه‌ام را در اختيار حركت رو به جلوي انقلاب قرار دهم، اوايل سال 57 بود كه به خواست آيت‌الله طالقاني و سفارش انتشارات فراهاني به چاپ رساله حضرت امام خميني (ره) پرداختم. پس از چاپ رساله به كارهاي ديگري مانند چاپ عكس امام و اعلاميه‌هاي ايشان نیز پرداختم.

اين پيشكسوت صنعت چاپ در بيان شور و نشاط آن روزهاي مردم گفت: شور و نشاط آن‌ روزهاي مردم غيرقابل وصف است چراكه مردم همه سرشار از انگيزه و اميد بودند، به ياد دارم كه مردم براي چاپ عكس حضرت امام خمینی (ره) در خيابان ظهيرالاسلام صف مي‌ کشیدند.

جعفري با اشاره به خاطرات آن دوران اظهار كرد: اوايل سال 57 بود  كه در اخبار اعلام كردند كه بيمارستان «طبي» نياز به يك داروی خاص دارد، به سرعت به بازار رفتم و هرطوري بود آن دارو را تهيه كردم، به ياد دارم زماني كه به بيمارستان رسيدم، نخستين كسي بودم كه آن دارو را تهيه كرده بود، اين يكي از شيرين‌ترين خاطرات من از دوران انقلاب است چراكه توانستم جان چند تن از هموطنانم را نجات دهم.

وي درباره ملاقات با حضرت امام خميني (ره) گفت: به دليل نزديك بودن با شخص آيت‌الله طالقاني یکی از اعضای كميته مستقبلين از حضرت امام (ره) بودم، يكي از افتخارات زندگي ام اين است كه حضرت امام را پس از سخنراني در بهشت‌الزهرا تا هلكوپتر همراهي كردم.

اين پيشكسوت صنعت چاپ در بخش پاياني صحبت‌هايش اظهار كرد: خوشبختانه باتوجه به فعاليت‌هاي فراوان دستگير نشدم و تا روز‌هاي پيروزي انقلاب توانستم به انقلاب خدمت كنم. *

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها