سرور ملازهی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، عنوان کرد: چاپ کتاب نیازمند نیروی متخصص و دستگاههای ویژهای است که تنها برخی چاپخانههای استان سیستان و بلوچستان ازآنها برخوردارند. همچنین در شهرستان سراوان نویسنده بومی، ساکن نیست تا سفارشهای خود را به چاپخانههای این شهر ارایه دهد.
وی درباره شرایط چاپخانههای سراوان بیان کرد: در شهرستان سراوان تعداد محدودی چاپخانه زیر نظر اتحادیه عکاسان فعالیت میکنند. اعضای اتحادیه عکاسان از مشکلات چاپخانهها بیاطلاعاند و برای حل آنها تلاشی نکردهاند.
مدیر موسسه چاپ میلاد ادامه داد: نداشتن اتحادیه چاپخانهداران در سراوان سبب شده واحدهای خدمات رایانه پا را از حدود خود فراتر گذاشته و به چاپ اوراق اداری در شمارگان بالا بپردازند. اکنون فعالیت آنان چنان گسترده و فراوان شدهاست که برخی چاپخانههای منطقه را به مرز ورشکستگی کشاندهاند.
وی یادآور شد: ضرورت دارد مسوولان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بر فعالیت این واحدها نظارت ویژهای کنند زیرا فعالیت آنان در حوزه چاپ، نه تنها غیرقانونی است، بلکه مقرون به صرفه و با کیفیت نبوده و موجبات از بین رفتن صنعت مادر در مناطق مختلف را هم فراهم میکنند.
ملازهی افزود: پیش از گسترش فعالیت واحدهای خدمات رایانهای در سراوان، در چاپخانه میلاد روزانه بیش از پنج، شش هزار نسخه اوراق چاپ میکردیم اما اکنون روزانه یکهزار نسخه اوراق را چاپ و تولید میکنیم.
چهارشنبه ۴ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰
نظر شما