جانعلی پور در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: کلنگ احداث این کتابخانه از سال 1383 در فضای هفت هزار و 600 متر مربعی و هفت طبقه زده شد، اما بعد از گذشت 9 سال فقط 56 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. این کتابخانه دارای بخشهای سالن مطالعه مجزا با ظرفیت هزار نفر، آمفی تئاتر و مخزن کتاب است.
وی با تاکید بر اینکه تکمیل این کتابخانه باید از طریق استانداری و از محل اعتبارات ملی پیگیری شود، گفت: این پروژه به دلیل نداشتن پیشرفت فیزیکی قابل توجه در طرح مهر ماندگار قرار نگرفت و تکمیل آن باید با تکیه بر اعتبارات استانی، ملی و همت انجمن خیران کتابخانهساز پیگیری شود.
مدیر کل کتابخانههای استان گیلان با اشاره به تشکیل جلسه انجمن خیران کتابخانهساز تا دو هفتهآینده گفت: 40 خیر از شهرستانهای استان گیلان دعوت میشوند و در این جلسه درباره اعتبار لازم برای گشایش این کتابخانه و همچنین برپایی جشنواره انجمن خیران کتابخانهساز مذاکراتی صورت خواهد گرفت.
جانعلی پور درباره گشایش کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان گفت: براساس نیاز استان قرار است یکی از کتابخانههای مراکز استان که بهصورت عمومی اداره میشود با فراهم کردن تجهیزات نرم افزاری، سخت افزاری و منابع تبدیل به کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان شود.
وی افزود: هر کتابخانهای به دلیل تعداد مراجعان، محل استقرار آن و همچنین نوع مخاطبان نمیتواند به کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان بدل شود. کتابخانه سردار جنگل شهرستان رشت استان گیلان با وجود قرار گرفتن در یک منطقه مسکونی پرجمعیت، قابلیت تبدیل شدن به یک کتابخانه تخصصی را برای کودک و نوجوان دارد.
مدیر کل کتابخانههای عمومی گیلان افزود: کتابخانههای دیگر به دلیل مراجعان بیشمار دانشگاهی و محققان و همچنین قرار گرفتن در مرکز شهرستان امکان بدل شدن به کتابخانه تخصصی برای این گروه را ندارند.
جانعلی پور با اشاره به راهاندازی 16 ایستگاه مطالعه در استان گیلان گفت: این استان تا پایان سال 92 به 31 ایستگاه مطالعه دست پیدا ميکند. چهار ایستگاه مطالعه با فراهم شدن مقدمات در دست راهاندازی است و ایستگاه مطالعه صدا و سیمای گیلان ظرف دو هفته آینده افتتاح میشود.
سهشنبه ۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۴
نظر شما