چهارشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۲
مسایل راهبردی کشور کتاب می‌‌شوند

حسین عصاریان، در حاشیه برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی با بیان این‌که این دانشگاه 80 عنوان کتاب تخصصی در نمایشگاه عرضه کرده است، گفت: دانشگاه عالی دفاع ملی با بهره‌گیری از دانشجویان و استادان خود، به اجرای طرح‌های پژوهشی با رویکرد راهبردی اقدام می‌کند و پس از اتمام پژوهش‌ها، آن‌ها را در قالب کتاب چاپ خواهد کرد.-

معاون پژوهشی دانشگاه عالی دفاع ملی، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، اظهار کرد: مسایل مهم و تاثیر‌گذاری در اداره کشور از سوی سه گروه از ارگان‌های مهم مانند شورای عالی ملی، سازمان‌های ملی و کارگزاران نظام به گروه پژوهشی این دانشگاه پیشنهاد می‌شود و دانشگاه نیز با روش‌های گوناگون مسایل را به شکل راهبردی مورد تحقیق قرار می‌دهد و آن‌ها را در قالب کتاب منتشر می‌کند.

چاپ 153 عنوان کتاب در چهار سال
وی از انتشار 153 عنوان کتاب در چهار سال گذشته از سوی این دانشگاه خبر داد و افزود: طرح‌های پژوهشی و تالیف آثار این مرکز، یا به صورت انفرادی به همت دانشجویان و استادان یا با کار تیمی که متشکل از دانشجویان و استادان هستند، به انجام می‌رسند.

عصاریان، با اشاره به انتخاب این دانشگاه به‌عنوان دانشگاه برتر در حوزه چاپ در سال 1390 گفت: دانشگاه عالی دفاع ملی در این سال توانست، 40 عنوان کتاب تخصصی و علمی و پژوهشی را به چاپ برساند.

معاون پژوهشی این دانشگاه، بیان کرد: مسایلی که از سوی این دانشگاه و پژوهشگران آن به‌عنوان موضوع کتاب‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد، دارای ارزش سیاستگذارانه و یا برنامه‌ریزی هستند یا این‌که در پیشبرد مسایل امنیتی کشور تاثیر‌گذارند.

عصاریان در ادامه، با اشاره به این‌که این دانشگاه به‌طور مستقیم زیرنظر مقام رهبری اداره می‌شود، گفت: تمامی سیستم‌های آموزشی، سرفصل‌ها و چارچوب درسی مصوب در این مرکز علمی، آموزشی و پژوهشی، از سوی وزارت علوم ابلاغ می‌شود.

انتشار 127 کتاب تا دو سال دیگر
وی با اشاره به انجام طرح‌های مهم تحقیقاتی در این دانشگاه از چهار سال گذشته تاکنون، عنوان کرد: طرح‌های برتر، از سوی رییس‌جمهوری سابق به این دانشگاه ابلاغ شده است که تنها دو سال دیگر تا اتمام تحقیقات باقی مانده است و پس از دو سال، 127 عنوان کتاب از نتایج این طرح‌های پژوهشی منتشر خواهد شد.

عصاریان در پایان به نظام و جدول مساله‌یابی در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: این جدول به‌صورت هوشمند از بین مساله‌های مطرح شده، براساس ارزش‌ها، چشم‌اندازها، حوزه‌های پژوهشی و روش‌ها، مسایل را رصد کرده و فقر تحقیق در حوزه‌ها را مشخص می‌کند و آن‌ها را به‌صورت عنوان تحقیق و پژوهش در اختیار محققان قرار می‌دهد.

چهاردهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی 23 تا 27 آذرماه در مکان دایمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها