مسوول شورای پیش دبستانی انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، خلاقیت را از نیازهای ضروری تصویرسازی کتابهای کودک و نوجوان عنوان کرد.-
وی ادامه داد: درعین حالیکه از نظر تصویرسازی کتاب کودک در سطح جهان توانستهایم به خوبی خود را مطرح کنیم، از نظر روایت و حضور قصه در تصویر تا حدودی ضعیف عمل کردهایم.
پریرخ تصریح کرد: روایت و حضور قصه در تصویر از موضوعاتی هستند که اخیراً در کشور بیشتر مورد توجه قرار گرفته است و تصویرگران کتاب کودک باید آن را مدنظر قرار دهند.
وی با اشاره به این نکته که خلاقیت از جمله موضوعاتی است که کودکان در همه ساعات زندگی با آن سروکار دارند و بر همین اساس نیاز آن در تصویرسازی کتاب کودک به وضوح احساس میشود گفت: ایجاد خلاقیت و توجه به مفهومسازی در تصویرگری کتاب کودک سبب دوری از عکسالعملهای انفعالی در برخوردها میشود و عاملی است تا کودکان و خردسالان از طریق این آثار نسبت به دنیای ممکن شناخت بیشتری پیدا کرده و دنیایشان گستردهتر شود.
مسوول شورای پیش دبستانی انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، برگزاری کارگاههای آموزشی تصویرسازی کتاب کودک را گامی مفید در ارتقای کیفی این حوزه عنوان کرد و گفت: در صورتیکه کارگاه های آموزشی به خوبی و با کیفیت بالا برگزار شوند با ایجاد تفکر جمعی در یک محیط صمیمی میتوانند سبب افزایش قدرت خلاقیت تصویرسازان کتاب کودک شوند.
وی با تاکید بر اینکه یک اثر خوب اتفاقی به وجود نمیآید، گفت: « در دنیای امروزی که موضوعات و مسایل متعددی ذهن تصویرگر را به خود مشغول میکند، تصویرساز برای خلق یک اثر خوب باید بسیار تلاش کند و همه جوانب را در خلق یک تصویر مناسب مدنظر قرار دهد، لذا وقتی اثر خوبی خلق میشود باید به آن اهمیت داده شود.
پریرخ درباره نقش جشنواره ها توضیح داد: برای ارتقای کیفی تصویرسازی کتاب کودک، باید زمانی که تصویرساز، اثر خوبی را خلق میکند مورد تشویق و تجلیل قرار گیرد تا بداند که کار او دیده میشود.
خبرنگار: مریم معمار
نظر شما